Att ha gjort bio med pojkarna.

 

I helgen var vi också på bio!

RöjarRalf stod på menyn och jag var lite orolig över att den var 1 h och 50 minuter lång – inte för barnens skull utan för min egen – men det var fullt hanterbart faktiskt. En del biofilmer för barn är ju vedervärdiga att se (som Bamse, herregud) och andra är riktigt roliga och den här var mer åt det roliga hållet, även om den inte går att jämföra med Coco till exempel. Men helt klart sevärd om ni funderar på att gå och titta.

 

 

De där <3

 

 

Popcorn måste man såklart ha när det är biotajm! Riktigt bra tryck på besökare var det också; filmen visades samma tidpunkt i två olika salonger och ändå var det svårt att få biljetter. Kul för en liten stad att det funkar.

Vill ni ha tips på filmer att se med barnen som inte finns på bio så har jag för närvarande följande i mitt iTunes-bibliotek, detta är filmer som de liksom aldrig tröttnar på:

* Coco
* Monky
* De fem legenderna (Jag ÄLSKAR denna)
* Lorax (också en personlig favorit)
* Babblarna och Godnatt Babblarna (Noahs)
*En natt på museet med svenskt tal, superrolig.
* Dumma Mej 1-3 plus Minionerna
* Frost
*Husdjuren
*Vaiana
*Hotell Transylvanien 3
* Ballerinan och Uppfinnaren
* Ice Age 3
* Olofs Frostiga Äventyr (denna gick även som soundtrack på musiken hela julen)
* Superhjältarna 2
*Babybossen
*Ferdinand

Ses alldeles strax igen! <3

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att ha gjort bio med pojkarna.

 1. Jag gillar Bamse, haha! Men kanske mest för att det är fina miljöer, jag är smått allergisk mot rymdigt och blinkande och färgglatt och overkligt. Samt att många barnfilmer (t ex Cars) har oerhört många ord, uttryck och skämt som inte en enda unge förstår? Åtminstone inte de som ser filmen, eftersom äldre barn sällan lockas av just de filmerna.

 2. Vi har Coco på våran to do-list med 3,5:åringen och blivande åttaåringen.

  Ett annat tips som båda våra älskar, om än de tycker den är lite läskig och spännande är Kalle och Chokladfabriken! Se den!!

 3. Något helt annat, Emma. Du som har koll på det mesta, var hittar man godaste semlan i Ystad?

 4. Vi såg också Röjar-Ralf i helgen, den var ändå över förväntan måste jag säga. Jag har inte sett Coco än, men resten av familjen har sett den utan mig så jag väntar på att nån ska vilja se om den.

 5. Måste bara få skryta lite om en av filmerna på listan – De fem legenderna som förövrigt är en av mina favoriter också. Det är min lillebror som för rösten åt Beck, så långt ifrån honom man kan komma men s å kul att lyssna på.
  Älskar barnfilmer och ser dom flesta som går på bio får se hur länge till jag kan gå med min 10-åring innan han tycker det är pinsamt 😄 Som tur är tycker min 19 åring fortfarande att det är kul att gå så jag hoppas på att ha sällskap ännu några år.
  Kram Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *