Att önska glad alla hjärtans!

Bildkälla ourfoodstories här

 

Åh det här uppdukade bordet hade jag inte tackat nej till idag! Så vansinnigt vackert.

Men nåt sånt blir det inte för jag är aningen för trött efter gårdagens festligheter och helgens resande och en himla massa deadlines som behövde fixas, så här blir det aningen mer modest med sushi tillsammans ikväll och sen ganska tidigt i säng för att vakna piggare imorgon. Vi har ju världens bästa sushi här i Ystad och det finns inte en dag då jag inte tycker att en bricka från dom är en bra idé, så jag njuter lite redan nu bara jag skriver det. S u s h i. Det blir perfekt.

Hoppas ni får en fantastiskt fin alla hjärtans, oavsett om ni tycker om den här dagen eller inte. Älska någon lite extra idag (förslagsvis dig själv, om man nu får komma med förslag) och gör något du tycker om. Se en bra film om du orkar, läs en bok, gå på middag med vänner, fira med den eller de du älskar om du har någon sådan, ge husdjuret lite extra kärlek eller ta hand om krukväxterna. Kanske är du ensam men allt måste inte handla om tvåsamhet; det finns ju andra sätt att bilda gemenskap och att fira idag som inte nödvändigtvis är en partner.

Sushi, kramar till pojkarna, ett oavbrutet samtal med mannen ikväll när de sover, ett varmt bad och en tidig kväll – det är vad jag önskar mig.

Och just det kommer jag nog få tror jag <3

1 kommentar till “Att önska glad alla hjärtans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg