Att titta in i hur jag bodde i helgen!

 

Godmorgon!

Idag tänkte jag att vi kunde känna oss lite Köpenhamnskontinentala och titta på hur vi bodde i helgen? Nu var det ju bara en minisemester och ingenstans vi bodde ”på riktigt” men man kan ju låtsas att man bor där på riktigt. Så välkommen till vårt hem!

Här hade vi det bra.

 

 

Där fanns en kamin!

Ingen man kunde elda i, för skorstenarna hölls på att göras om, men det ser ju ändå trevligt ut.

 

 

Välkommen in i salongen!

Här kan man hålla middagar och dricka rödvin och känna sig lite extra kulturell om man vill. Om man bor här har man nog middagar ganska ofta tänker jag?

 

 

Middagar som tillagas här, bland bra knivar och induktionshällar.

Säkert kan man svänga ihop en grym trerätters och hälsa sina gäster välkomna med en kökshandduk hängande lite nonchalant över axeln.

 

 

Sovrummet!

Här sover man gott.

 

 

Badrummet har djupa fönsternischer man får plats med en himla massa necessärer på, så att man kan sträcka sig efter det man behöver när man står framför spegeln.

 

 

Slå er ner vetja!

 

 

Och det var en rundtur i ett parallellt liv! Jag och Nelly brukar alltid skoja om att när vi blir äldre ska vi skaffa oss varsin sånhär lägenhet på samma gata (i samma hus kanske?) och sen bara leva livet; gå runt i stora vita linneskjortor, ha för mycket armband, bjuda över alla singelvänner på middagar och spela intellektuella brädspel in på småtimmarna. Alla skulle ha väldigt fönat hår, fräcka glasögon och marockanska innetofflor och vi skulle skratta åt alldeles för olämpliga saker och våra vuxna barn skulle vara vansinnigt förfärade när det kom över med sina respektive för familjemiddagar. Ändå fin plan om man tänker på det? Det är det eller att ha en amatörradio i ett båthus vid en ranglig brygga på västkusten tillsammans; dricka martini hela dagarna och måla aningen obekväma tavlor i oljefärg.

Tänk vad en lägenhet kan göra med fantasin? Bästa betyget ett boende kan få.

Älskar Airbnb, just för det.

4 kommentarer till “Att titta in i hur jag bodde i helgen!

  1. Igen… åhhh vad jag älskar hur du skriver <3
    Du har inte lust att skriva lite om just airbnb (eller annars bara berätta lite för mig här). Har aldrig vågat själv men vill så gärna, helst resan i sommar. Vilken sida bokar du på, hur säkert är det osv?

    1. Jag bokar via airbnb-sidan och det har hittills gått jättebra. Finns ju recensioner av tidigare gäster att gå på – hur smidigt som helst. Det är lite som att ta en Uber istället för en taxi kan man säga? Det är ju folks hem man hyr istället för hotell :*

  2. Hej, ser fint ut, du har inte lust att länka till objektet på bnb? Tack på förhand. Med vänlig hälsning, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg