Att ha gjort Helsingborg med Yves Rocher!

 

I onsdags checkade jag in här, på The Vault i Helsingborg, för att förbereda mig för kvällens fest med Yves Rocher. De hade 60 års-party och det får man ju inte missa, eller hur?

 

 

Så himla fina, mustiga rum och snygga badrum.

 

 

Och det väntade några små produkter på mig på rummet!

Så jag tog en snabb runda på stan för att hitta ett par örhängen, svirade om, mötte upp Nadja som också bodde på hotellet och sen var vi redo att åka till Oxhallen.

 

 

Ni ser ju så fint där var! Och massor av trevligt folk (jag kan ha siktat in mig lite på alla franska människor för att öva min inte alls så framskridna franska, det är viktigt att öva) god mat och underhållning. En superkväll, helt enkelt!

Och inatt kom karma som ett brev på posten efter att jag hela februari sagt till alla att vi verkar ha skippat vabruari i år. DET SKA MAN ALDRIG SÄGA. Inatt blev Noah pangdålig med hög feber och krupp (alltid denna krupp?! kan han inte växa ur den?) så nu sover han utslagen och febervarm bredvid mig, och dagens planer fick ändras till att innehålla mest samtliga Disneyfilmer, Piggelin och ryggklappar. Stackars liten. Och min axel värker konstant – jag tror t y v ä r r det kan vara det där j*vla diskbråcket i nacken som startat upp igen och bara tanken gör mig livrädd, för så som jag mådde för ett år sen önskar jag ingen. Kan ju också vara något som hamnat i kläm, men man känner igen en nervsmärta mot en muskelsmärta och eftersom det inte blir bättre utan bara värre så tror jag tyvärr att det är diskbråcket; bara att jag har ont i axeln istället för handen den här gången. Hellre det i och för sig, och än så länge behöver jag inte sova i badkaret och mina fingrar fungerar fortfarande – så har jag riktig tur är det bara en retning och/eller ett kortare bakslag som går över fort.

Men ja; livad måndag alltså!

Ja, ja.

Det kan ju inte vara Köpenhamnslägenheter och 60 års-fester hela tiden, inte sant? This too shall pass.

 

1 kommentar till “Att ha gjort Helsingborg med Yves Rocher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg