Att ha skrattat för en vecka.

 

Åh, nu är det snart måndag! Och det känns helt okej, för jag skrattade så mycket förra helgen att det räcker för hela den här veckan också tror jag. Det brukar bli så när vi träffas; visst finns det allvar då och då men på nåt sätt brukar även allvaret bli skratt tillslut eftersom det alltid finns olika sätt att se på saker och sättet mina vänner ser är nog de roligaste jag vet.

Jag vet att vi är ett udda gäng, men hellre udda och öppna och oss själva än en klunga människor som inte vågar finnas till fullt ut av rädsla för vad de andra ska tycka.

 

 

SÅ GOD SUSHI VI HITTADE!!!

Otroligt. Några av makirullarna hade friterade räkor i sig och man dog lite. Yokos Österbro rekommenderas v e r k l i g e n om ni är i Köpenhamn och får en craving på sushi. Så gott att vi beställde därifrån två gånger.

 

 

Och Nelly var och hälsade på!

(Ursäkta vansinnigt obehaglig bild på bebis, men när det är någon annans barn känns det liksom bättre att anonymisera honom).

Igår hade vi vårväder här i Ystad! Har ni fått samma? Sol och lä och droppande tak och gator som var torra att gå på. Det är nu det vänder, man kan känna det. Säkert får vi ett snöoväder till nån gång i mars som ligger tungt i två veckor eller så men sen är det slut. För våren kommer och ingen kan stoppa den och snart är vi där bland vårjackor, sneakers och solglasögon igen och det här vintern kommer vi inte ens ihåg. Vi klarade det! Vi tog oss igenom.

Så ja; en söndag med skratt kvar i kroppen och med tecken på vår strax utanför dörren.

Ooooh det är en bra tid som börjar!

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha skrattat för en vecka.

  1. Haha det där var det läskigaste men också roligaste sättet att anonymisera någon jag sett! Du har verkligen spenderat tid på det men vad läskig bilden blev. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *