Att ha haft en vecka såhär.

 

Just såhär har min vecka varit, mer eller mindre hela faktiskt.

Rufsig säng med skrynkliga kuddar, liten febrig kråka med kanin i ansiktet och hundar som njutit i fulla drag över att ha haft sällskap i sängen. De är ju aldrig uppe och klättrar på dig, hundarna, men de är sällskapssjuka på så sätt att de gärna har dig nära (okej, Spöket är uppe och klättrar på dig, hade hon kunnat hade hon tryckt in sig i din mun bara för att få komma så nära som möjligt – men de andra är kräver lite mer personal space).

Jag har fixat blommor för på måndag ska jag fota med Amanda och det är för något som kräver blomster, axeln värker så jag blir t o k i g och vädret är väl inte världens mest fräsiga – men jag åker till Drömmen! Och det blir jag ju alltid lycklig över. Plåtningen med Amanda ska göras där och jag orkade ärligt talat inte vänta längre på att det ska bli vår; det är ju trots allt inte snö och jag får köpa en värmefilt till sängen så fryser jag förmodligen inte ihjäl och så hinner jag städa ut vintern och öppna upp så att vi kan åka allihop nästa helg och ta Smålands-start.

Ni förstår va? Drömmen!

Som jag har längtat…

 

2 kommentarer till “Att ha haft en vecka såhär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg