Att ha haft superfina dagar!

 

Men hej!

Så blev det tisdag och jag sladdade nyss in på gårdsplanen här hemma, kånkade in det jag orkade från bilen och satte mig här för att skriva till er och säga att ja Drömmen var aningen svalt men OJ så sköna dagar det var ändå! Jag fick massor gjort; blommorna var perfekta, Amanda tog superfina bilder som alltid och Drömmen la sig i magen på mig som bomull som den alltid gör. Det är ju s å t y s t får ute? Inte ett ljud. Knappt en bil som kör förbi ens den här tiden på året, mest fåglarna som väsnas i skogen och ugglorna som hoar så det hörs in på kvällarna.

En stor björk hade fallit under senaste stormen men den hade tack och lov lagt sig alldeles rätt – kunde ha hamnat på huset, växthuset eller lekstugan men valde generöst nog att falla rakt mellan lekstugan och växthuset och ut mot skogen där den inte gjorde någon skada alls. Nu måste jag såklart få tag i någon med motorsåg som kan styra upp det åt mig, men det kan vänta till slänger fram i vår och sen får det bli mannens sommarprojekt att förvandla den till ved. Det blir bra. Jag eldade ju upp typ all ved de här dagarna så det behövs i vilket fall.

Här nere i Skåne är det ju VÅRVÄDER extra allt, så jag ska tömma det sista ur bilen och sen njuta av vårsolen på trappan en stund medan jag betar av mailen.

Hoppas ni har en bra tisdag, allihop. Vi hörs alldeles snart igen, som vi alltid gör.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha haft superfina dagar!

  1. Hej på er, tycker jag känner den gråe 😁 varelsen som sitter o njuter i soffan. Ha en fortsatt trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.