Att vara H Ä R!

 

Men hallåja!

Tänk att man är på plats nu tillslut?! Amanda kommer klockan 9 till stationen så jag måste köra för att plocka upp henne, sen har vi några timmars jobb framför oss. Jag överlevde natten haha, frös inte ihjäl, men det var inte så jobbigt att ha en värmedyna som komplement till 4 hundar det får jag väl säga. Varmt kan man inte kalla det. Svalt, kanske? Ja. Svalt kan vi säga.

Ska ta lite nya bilder åt er idag när ljuset är framme, men allt är sig likt och har varit precis lika efterlängtat som alltid. Tror jag stannar till imorgon, blir för sent att köra hem efter fotot idag, så jag ska passa på att ta ut hundarna i skogen och njuta i fulla drag av tystnaden, dofterna och allt det vackra. Det är ju som att kliva in i en annan värld; allt är alldeles stilla och fuktigt och mjukt här ute, och dimman låg som en slöja över sjön när jag korsade bron. Åh. Livets ställe. Och hundarna är så lyckliga de också; märks direkt när de kommer hit att de kan känna friheten de med.

Hoppas ni får en minst lika fin måndag som jag! Det önskar jag er allihop.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att vara H Ä R!

  1. Åh man ser hur härligt det är 🙂 vilka vackra foton och så du också, så himla vacker.
    Men det ser fasen ut som att ni har sommar redan hahah, vilket gräs!

  2. Kära Emma, det ser mysigt ut. 😍👏🙌
    Ha en lyckad vecka med massor av sol. ☀️☀️☀️☀️💐🌸
    Våren är tillbaka här, vi får 20 °. Jag ser fram emot trädgården och mycket mer🌷🌹

    //Liz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.