Att ha fägring i vinterlandskap.

 

 

Jag hade ju med mig ett fång blommor till Drömmen i veckan, skulle göra en fotografering åt Yves Rocher med lite vårkänsla, och säga vad man vill om blommor men om man ska förvandla ett vinterlandskap till vår så fungerar ingenting så bra som just blommor. Var inom Blomsterpigan i Malmö och hämnade upp, och vad jag tycker så mycket om med dom är att de vet p r e c i s vad jag menar när jag säger ”buskigt, stökigt, smutsiga färger och inget stelt eller trendigt” så jag behöver inte ens gå och plocka själv utan kan meddela dagen innan och sen bara komma och plocka upp det de samlar ihop och så är det prick vad jag själv skulle ha valt om jag hade pekat ut det själv inne i butiken.

 

 

 

 

Tänk bort snön utanför fönstret så är det vår, visst?

Fördelen med snö är såklart att det ger mer ljus, om än ett kallare sådant, och har man då dessutom lite tur och får en låg sol så kan det vara juni om man så vill.

 

 

 

 

De vackraste blommor och grönt jag vet i en och samma bild!

Och nejlikor då, hade jag haft en nejlika med på den här bilden skulle det varit komplett, men detta är annars mina favoriter. Skulle jag få göra en brudbukett nu skulle den nog inte avvika så himla mycket från den jag hade för 9 år sedan faktiskt om det var samma säsong som då, men om det var vår så skulle det vara en stökig, nästan hemmabunden, variant med anemoner, eucalyptus, fjädrar, vallmo, pioner och grenar och eventuellt några smutspastelliga trädgårdsrosor.

 

 

 

Och här står några till och dricker vatten i väntan på att flyttas!

Och JA vilken fantastisk dag vi hade igår! Jag ska sätta mig senare under dagen och gå igenom alla bilder så ska ni få se. Det där jäkla diskbråcket i nacken stökar med min nattsömn så jag vaknar nästan alltid 3 gånger per natt vilket gör att jag är aningen groggy, men det är ju inte för evigt och jag får iallafall sova den här gången så på så sätt kom jag undan lindrigare nu. Jag är ju generellt VÄRDELÖS på för lite sömn; med båda pojkarna fick mannen rycka in väldigt mycket nattetid för att jag inte skulle tappa det helt för om jag inte får sova sammanhängande under en längre period blir jag i ärlighetens namn koko och irrationell och inte alls särskilt trevlig. Och det vill vi ju helst undvika.

Så idag ska jag försöka vila lite; locka pojkarna med filmkväll och sitta uppkrupen mellan dom i sängen och se Kalle & Chokladfabriken eller nåt – blir inga energifylld upptåg denna lördag.

Men gårdagen alltså. Så mycket kärlek! Ni ska få se alldeles snart.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha fägring i vinterlandskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *