Att tipsa om sånt jag sett nyligen och gillat.

När det är dåligt väder får man lov att mysa till det med serier, och det är precis vad jag har gjort. Tänkte vi kunde titta på vad jag har sett den senaste tiden?

 

 

Sist på bollen här kanske, men jag såg YOU hundra år efter alla andra. Jag hade i ärlighetens namn skjutit upp att se den eftersom alla sa att jag borde och då blir jag lite anti, men nu var det dags! Handlar om typ världens sjukaste bokaffärsföreståndare som börjar stalka en tjej som kommer in i affären; fast besluten att bli hennes kärlek. Extremt obehaglig såklart, går lite för långt ibland för att jag ska kunna ta det seriöst men är trots allt en serie man sträcktittar på och vill veta hur det slutar. Krävs inte mycket av tittaren alls och ger precis vad man tror att den ska ge. Lite som Pretty Little Liars fast för vuxna, typ? Man måste inte vara med i huvudet riktigt men man blir underhållen och den är stundtals riktigt bra och alltid ganska bra. Sevärd med andra ord även om det kanske inte låter så (hade man skippat vissa delar av serien så hade den varit RIKTIGT bra hela vägen). Finns på Netflix. Se!

 

 

How to get away with murder har ju kommit med en säsong 4 på Netflix!

Älskar denna, perfekt balans av spänning och underhållning. Och man blir ju engagerad.

 

 

Män som är sjuka i huvudet verkar vara ett nytt theme på serier på Netflix och Dirty John är inget undantag. Baserad på en sann historia om en kvinna som träffar en man på en datingsajt och sen blir groomad så det skvätter om det. Alla runt omkring kan se att det är något som inte stämmer, men hon är förälskad och han är vansinnigt skicklig på att snärja henne och det kan såklart aldrig sluta väl.

SE DEN! Ett måste. Och håll er undan från världens alla Dirty John, ok?

 

 

Working Moms, också Netflix, kan vara det roligaste jag sett på länge?

Varmt och ärligt berättat om en grupp kvinnor som nyss fått barn och försöker hitta livet igen. Kände igen mig i SÅ MÅNGA scenarion i den här serien och skrattade så jag tjöt åt mycket och smågrät lite åt en del. Det finns en scen som även finns i trailern där en av mammorna flippar på barnvagnen som inte går att vika ihop och bara trycker in den, fortfarande uppfälld, i bagaget som fick mig att skratta så jag kippade efter luft eftersom jag själv gjort exakt samma sak alldeles för många gånger; svettig och svärande på nån parkering i Ystad har jag nästan gråtfärdig tillslut bara mulat in vagnhelvetet i bagaget för att sen lugnt och sansat köra iväg. Denna är ett MÅSTE! Fem Emma av fem möjliga.

Här är trailern:

 

 

Och det var dagens skörd det. Har ni sett? Tyckte ni om?

 

9 kommentarer till “Att tipsa om sånt jag sett nyligen och gillat.

  1. Har sett alla förutom Working Moms som jag ska kasta mig över ikväll!
    De andra är riktigt bra även om man som singel blir lätt skrämd av både You och Dirty John 😉

  2. Hej!
    Då kan jag tipsa dig om dokumentären om Dirty John, the Dirty truth. Den var så otroligt bra!

    Önskar dig en fin dag!

    Med vänlig hälsning: Jessica

  3. Tack! Älskar att få tips på serier.
    Eller om ngn annan har filmer på lager, bringt it on 🙂 rysare el riktigt superbra vadsom.
    Kan bli jäktad av serier som aldrig tar slut hahha. Gillar när det är 7-10 avsnitt på en serie 🙂
    Började titta på hemma igen, men orkade inte mer än till säsong 2..

      1. Åh tack 🙂 började kolla på Dirty John, men herregud, jag kan inte sluta kolla…å fick högst motvilligt stänga av när kl va 00:45..kan inte hantera Netflix och tillgängligheten!!!
        Rödögd och trött idag, men längtar tills ikväll då jag kan slå på den igen hahah.
        Tack för filmtips och serietips 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg