Att ha doft i köket.

 

Titta!

I hyllan i köket blommar det numera!

Jag är inte riktigt säker men jag tänker dra till och säga att det är en vippjasmin? Kan det stämma? Doftar fantastiskt gör den iallafall, och växer så det knakar genom att skjuta ut nya grenar så fort att man nästan kan se det hända. Dock behöver den planetårs om; än så länge står den fortfarande i sin lilla plastkruka. Men vilken grej ändå; att ha en krukväxt som doftar mjukt och nästan ”sommarnatt-på-utlandssemester” i köket.

 

 

 

Bland te-förpackningar, kokböcker, porslin och mjölmått passar den fint <3

Idag är det VAB för Noah hade feber igår när han kom hem; när han tackar nej till all typ av mat inklusive glass så vet man att det är något som inte stämmer – och mycket riktigt hade han 38 grader och somnade sen för natten klockan halv sex. Stackaren. Idag vaknade han såklart runt 05 istället och är vansinnigt pigg, men det är ju bara att stanna hemma ändå eftersom han hade feber igår och eftersom jag tycker tempen är lite förhöjd idag också. Så det blir nog inte så mycket gjort i det här huset denna tisdag, inte.

Så nu ska jag göra lite varm Oboy, försöka ta en dusch och sen vabba feber-Noah.

Häpp på den.

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att ha doft i köket.

  1. Sån vill jag ha!!!
    Om du får reda på namnet, kan du väl skriva det, snälla…………
    kram på dig och den lilla feber ungen.

  2. Superfin, och älsk på att ha något hemma som luktar, jasmin doftar ju sjukt gott. Kul att fixa iordning lite hemma nu när våren kommer – jag brukar ju prioritera min tid åt äventyr, outdoors och sånt, men jag gillar ju inredning också och just våren är min fixa-hemma-och-i-trädgården-tid! 🙂

  3. Vilka söta små blommor, och luktar det gott så ännu bättre! Måste googla och se om jag kan få tag på en sådan växt här i Spanien. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *