Att göra om!

Nu är jag ju redan gift, men om det finns någon typ av tillställning jag skulle vilja göra minst 100 gånger så är det bröllop. Bröllop är ju livets fest och något av det roligaste man kan planera? Och det går ju faktiskt att göra om – man kan förnya löften och ha sig om man nu vill det. Eller så kan man låtsas att man gör det en gång till bara. Och det tänkte jag att vi skulle göra idag!

Ska vi se på hur jag tänker att det ser ut nu när vi gör’t igen?

 

Ett frieri ska det vara, såklart!

Det tycker jag att jag är värd, och frierier är ju kul. Det blev inte så jättemycket av den varan sist haha. Det var en morgon efter en nattjour och det var väl mer eller mindre jag som sa att det var sluttramsat nu och att det skulle bli bröllop och så var det med det. Ibland måste man ju ta saken i egna händer. Men nu frias det! Inget storslaget eller publikt, det skulle jag dö av (på ett inte bra sätt), utan något väldigt enkelt och odramatiskt.

 

 

 

En nätt liten ring blev det också, ja. Man tackar.

(Fast i ärlighetens namn är inte ringen sådär jätteviktig; mina kan jag ju inte ens ha på mig på grund av att jag river barnen med dom).

 

Så ska det planeras bröllop!

Det gör vi genom att jag och tärnorna åker till Paris och tar in på något flådigt hotell i en vecka och lever livet och planerar för fulla muggar. Vår är det också och träden har slagit ut,och vi sitter på uteserveringar i solen och bläddrar i bröllopstidningar.

 

 

Klänning? Javisst!

Kanske någon från Galia Lahav? Eller så måste jag åka till Tel Aviv och handla en klänning, för där finns inte mindre än tre fantastiska designers. Ja så gör vi; jag och tärnorna tar tåget till Tel Aviv och så är det med det. Mycket kul att köpa klänning den här gången för man har ju gjort det förut så det är inte en lika stor grej.

 

 

Tärnorna får något skirt och med mycket stjärnor på, det blir dom glada för och alla är väldigt nöjda.

 

 

Min bukett är stor och yvig och ser ut som om jag plockat ihop den själv!

Inget stramt eller ordnat här inte.

 

 

Vi har ju gjort det här förr, så nån kyrka blir det nog inte.

Kanske blir det ett skogsbröllop? Ute iallafall, med någon tjusig båge full av blommor och tyg och annat som är vackert.

 

 

Pampasgräs kan man inte få för mycket av!

Överallt vill jag ha pampasgräs, trots att det är så dyrt att det inte är klokt (jag vet, kollade upp det för ett avsnitt av Timjan, Tupp och Tårta när det begav sig).

 

 

Bland annat gör vi en sånhär med gräset, det blir fint.

Man kan gunga på den också. Eller tända fyr på den och hoppa igenom sen när det är fest, som Jenny sa när jag la den här på Instagram för någon vecka sen.

 

 

Tårta, ja!

Ultimate Cake i Malmö kommer få jobba hårt, det ser ni ju.

 

 

Festen hålls i en lada eller ute under stjärnorna!

Lite risky med utomhusfest, det är ju trots allt Sverige, men nu låtsas vi och då går allt bra. Massor av ljusslingor blir det iallafall, rustika bord och mängder av roliga tal.

 

 

Och sen är vi gifta! Heja oss!

Då drar vi till Venedig och bor på nåt hotell med snedtak och sänghimmel, och äter pizza i sängen. Det räcker ju nästan. Kanske går vi ut ibland och äter glass också, för det är nog ganska varmt.

Och det var det!

Ett stycke bröllop gjort och avnjutit. Tack för att ni kom.


Bilder Pinterest:
första bilden här, andra här och här,
tredje här, tärnklänningar här och här, bukett här,
båge här och här, gräs här, cirkel här,
tårta här och här, lokal här och här,
sista bilden här.

 

8 kommentarer till “Att göra om!

  1. Drömmen att göra om bröllopet. Våra barn vill att vi gör det i SVT och Fixa bröllopet. Jag vill göra det på samma ställe som förra gången fast ute vid havet och ha festen på vår loge precis som då fast då var den svärföräldrar as.

  2. Men du skulle ju passa utmärkt som bröllopskordinator eller vad det nu heter – mig skulle du få som kund på direkten, ja för ett nu-är-det-dags-att-förnya-löftena-bröllop eftersom vi ju faktiskt varit gifta i 20 år näst år. Helt galet vad tiden går fort 😅
    Kram och krya på dig 💙

  3. Men åh, jag vill också ha ett frieri i skogen i gummistövlar! Men det lutar väl åt att det blir i soffan när jag också har tröttnat på tramset och bestämmer att nu gifter vi oss. Jaja, fint hur som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg