Att vara lite påskförvirrad.

 

Hörni, när ÄR det påsk egentligen?

I år känns det som vansinnigt mycket senare än det brukar?

Jag vill hemskt gärna ha påsk som ni vet, för påsk betyder att Drömmen öppnar för säsongen; så har det varit alla åt utom förra då det helt plötsligt började snöa helt otroligt mycket som ni kanske minns och därför fick skjutas upp. Men i år är det ingen snö (hittills) och det får gärna bli påsk så att ja kan packa bilen full och köra till Småland och gömma årets påskägg.

 

 

Såhär såg de ut förra året!

Köpte stora ägg på Hemmakväll som jag sen målade och pyntade. Tror dessa var inne på sitt andra år förra året, de fick bara ny färg och nytt pynt,  och kanske kan de funka ett år till. Ska bara komma nåt kul att göra med dom så att pojkarna har varsitt som ser olika ut att leta efter.

Men ja – det får gärna bli påsk!!!! Typ nu.

Startskottet för den riktiga våren, vet ni, den startar med påsken.

11 kommentarer till “Att vara lite påskförvirrad.

 1. Ja den är verkligen sen i år. Är relaterad till fullmåne efter vårdagjämningen. Om jag förstått det rätt så kan påskdagen som senast infalla 25 april, i år är det den 21 april så bland det senast möjliga. Kan också ligga så tidigt som 22 mars. På plussidan: ju senare desto större chans till verklig vårvärme. Längtar verkligen efter riktig vår nu!

 2. Så himla fina ägg! Längtar så till påsken, mest kanske för att familjemedlem nr 6 antagligen anländer däromkring =D

  Bästa tiden framför oss nu, vååååår <3

  Kram Louise

 3. Fasligt fina ägg!! Behöver ju göra några i år också även om detta är första året på evigheter vi inte har barnen hemma….
  Hm….
  Kram Maja
  https.//carlklint.se

 4. Jag längtar också efter påsk, det är liksom startskottet och bekräftelsen på att ett härligt sommarhalvår ligger framför våra fötter.

 5. Hej! Jag saknar dina inspirerande modetips med kläder från olika leverantörer. Jag fattar att du lever på dina samarbeten, men det har varit riktigt, riktigt roligt att se outfits från olika ställen i olika prisklasser. Längtar tills jag får se dessa inlägg igen 🙂

  1. Hej Anette! Vilka leverantörer tänker du på som jag slutat med? De jag jobbar med idag är samma som jag haft i flera år; har ju aldrig visat så mycket från tex kedjorna tyvärr, utan det har ju varit mina vanliga butiker och så Asos då och då när jag syns ”utan samarbete” eller vad man ska säga 🙂

   1. Jag vill minnas att du gjorde en massa fynd på Sheinside (kanske inte heter så längre) och jag minns första gången jag såg de populära Please-jeansen på dig, kommer inte glömma din Eva i Walla-period (stavas det så – puffiga kjolar och fantasifulla blusar?), hade du inte en Maison sc…-period också? och så Asos så klart! Lite galet, lite kul, lite billigt, lite dyrt, men väldigt, väldigt inspirerande 🙂 Bara önskemål så klart! Annars kan du bara köra som du gör, det är bra det också 🙂

 6. Här kommer redogörelse för påsk och en förklaring till varför den ligger olika datum olika år. Sen kan jag inte presentera VARFÖR, men så här är det- håll i dig:
  Påskdagen infaller första söndagen efter första fullmånen efter vårdagjämningen.
  Lite krångligt att få ihop för det känns som att hi plötlsigt börjat blanda jesus och månen?! Nåväl, jag längtar också!!
  /Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg