Att ha två späckade veckor.

 

Jodå. Här delas det på utrymmet förstår ni.

Noah, Haggis och Prosten samsas om platsen, och jag önskar att jag kunde dyka ner i bilderna och sova lite jag också för idag bestämde min kropp att vi skulle vakna 04:20 och det blir man ju inte särskilt pigg av. Eller ja; klockan 04:20 var jag pigg och traskade runt här hemma tills jag slutligen slog mig ner framför tv:n (kan berätta att Fråga Doktorn är typ det som går väldigt tidigt på morgonen) så nu kan jag allt om stenar i gallblåsan och vad man inte bör äta om man har gikt – men om ungefär en timme eller två kommer jag väl garanterat bli alldeles simmig i huvudet. Att gå upp för tidigt har den effekten på mig.

Men!

Det är två riktigt roliga veckor som väntar! Den här veckan innehåller både besök till Malmö (inte mindre än två), en överraskningsfest i helgen, en tripp till Lund, långfrukost och eventuellt vårväder. Nästa vecka toppar vi med roliga möten och sen en tripp till Västkusten – jag ä l s k a r när det finns roliga saker att se fram emot och att de är så pass nära i tiden att det ändå känns rimligt att bli upprymd över dom. Förstår ni vad jag menar?

Så nu ska jag sätta igång här! Två roliga veckor har börjat pågå och jag tänker inte missa ett dugg.

4 kommentarer till “Att ha två späckade veckor.

 1. Hej fina du!
  Måste fråga dig vad du tänker ang dokumentären om Madeleine. Tror du föräldrarna råkat söva henne så hon somnade eller är de oskyldiga och fortfarande är bortrövad?
  Vet inte vilken fot jag ska stå på, men somnar ALLTIIIID så jag kommer aldrig till slutet hahha
  Kram

  1. GAAAAAH jag vet ju inte!!!! Innan jag såg dokumentären var jag bombsäker på att föräldrarna var inblandade (tycker det där med hundarna tex är så märkligt) men nu är jag faktiskt osäker?

   1. Ja men det är ju just det med hundarna..OCH att de fanns bevis för liklukt på mammans kläder och i bilen osv..varför markerade dom så starkt på det?
    Fruktansvärt oavsett..om de orsakade det, eller om de är falskt anklagade..usch…måste.hålla.mig.vaken å se klart den hahhah.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg