Att ha riktigt bra produkter för håret.

 

Sen jag började gå hos Johan har jag fått upp ögonen för ett par RIKTIGT bra produkter för håret; såna som jag nu inte kan tänka mig att vara utan. Schampoo och balsam är ju viktigt för en bra grund, men sen vill jag ha sånt som hjälper till när jag ska styla och som funkar på mitt hår så det inte blir för tungt eller för flottigt (jag tenderar att få fet hårbotten jättelätt om jag har fel produkter i, och jag vill helst inte hålla på och tvätta håret varje dag.)

Ska vi kika?

 

 

Det här är två fantastiska saker från WOW!

Om vi börjar med den vänstra, Raise the Root, så är det precis vad det låter som – en spray som hjälper till att lyfta håret vid rötterna så det inte blir så tungt. Jag har ju ganska mycket hår och den här hjälper verkligen så att det inte ligger alldeles platt uppe vid hjässan för att sen explodera ut i nån slags julgransform i längderna. Lite som saltvattensprat i texturen skulle jag säga? Sprayar den i hårbotten när håret är småfuktigt, masserar in och sen är det bara att föna (när jag fönar lyfter jag också håret vid rötterna för att göra det ännu mer effektivt) och sen är jag studsig som bara den.

Till höger är nog min absoluta favorit – Dream Coat. Den här är MAGISK! Sprayas i handdukstorkat hår var tredje tvätt och håller sen håret alldeles silkesblankt och mjukt. Lägger sig tydligen som en fuktavvisande hinna? Har du tendens till att få frissigt hår eller bara vill få till den där galna glansen så är denna ett måste! Jag har ju köpt mina hos Johan men går säkert att hitta lite överallt. Oavsett; spraya i, kamma igenom och föna sen (aktiveras av värmen från fönen). Och som sagt; effekten håller i tre tvättar så du behöver inte göra det efter varje gång du tvättat håret = håller länge.

 

 

Detta var mitt senaste köp; ett torrschampoo i pastaform!

Heeeelt underbart att jobba med tycker jag; det är lite som ett hårvax i konsistensen, du tar en klick mellan handflatorna och gnuggar, sen bara in med nävarna i hårbotten. Resultatet blir som en blandning av torrschampoo och dust it skulle jag säga? Älskar att det hjälper till att lyfta håret samtidigt som det håller det fräscht som ett vanligt torrschampoo. Märket är R+Co och denna rekommenderar jag varmt till alla som vill ha dust it-effekten (en aning mildare version dock) utan att behöva ta hand om ett freakin tuggummi i håret efter. Det är ju det värsta med dust it; den där kladdiga tuggummi-känslan den lämnar och som är nästan omöjlig att tvätta ur; men den här håller en hel dag och går lätt att tvätta ur sen.

Tre stycken dunderprodukter, alltså!

Fem Emma av fem möjliga.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha riktigt bra produkter för håret.

  1. Om du gillar ”raise the root”, prova ”carb cocktail”. Älskar Color Wow’s produkter. Sen jag började använda deras shampoo och balsam behöver jag bara tvätta håret två gånger per vecka mot varannan dag förrut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *