Att ha gjort hembesök.

 

Igår var jag inne i Ystad för att besöka någon.

Väldigt oklart varför jag tog den här bilden kände jag när jag laddade upp den, men jag tror att jag ville säga titta! det är sol! och tvåsiffersgradigt! men det är ju aningen svårt att se kanske. Så ni får ta mig på orden. Och man kan ju faktiskt se vårblommor också, om man tittar noga.

Jag skulle nämligen hem till Nicole igår! Det blir ju så efter en fest att hon blir aningen mer vingklippt en tid efter, så jag tänkte att jag kunde liva upp henne med min eminenta uppenbarelse (eller ja, okej, egentligen var det mer egoistiskt – jag njuter ju i fulla drag av att umgås med henne).

 

 

Där inne var det vår i valin ordning och Nicole dukade upp snacks som hon lärt sig äta av Bianca Ingrosso. Fråga mig inte hur, men så var det iallafall. Chia-kakor (typ riskakor?) med flingsalt, avokado, Philadelphia och chili flakes. Om det var gott? Väldigt! Den där Bianca verkar ha koll. Och så jordgubbar till det.

Det var så fint väder att vi faktiskt övervägde att sitta på balkongen, tills jag kom ihåg att jag är en äldre person med sköra slemhinnor som nog inte borde utmana ödet.

 

 

Och på bordet fanns något spännande!

Inbjudningar till Nicoles stundande födelsedagsfest! Åååååå det är nog det r o l i g a s t e temat på fest hittills faktiskt och jag längtar så vansinnigt mycket tills det är dags.

 

 

Jag fick med mig min hem på en gång och nu är det inskrivet i almanackan. Kommer inte missa det för allt i världen.

Idag har jag Leo hemma; stackaren stukade sin fot ganska illa igår när han lekte hemma hos en kompis så han fick lindas om och ligga med högläge och vara hemma idag och vila den eftersom det är svårt att gå ordentligt. Och ni som har två barn kan ju tänka er Noahs reaktion när han såg Leos lindade fot; jag fick spendera trettio minuter med att rota i skåpet efter ett bandage till så att även Noah kunde få en bandagerad fossing för sånt där orättvist trams att bara ett barn ska vara omplåstrat går ju i c k e. Herregud, alltså. Ibland behöver man styrka.

Och så har det ju blivit fredag bara sådär och solen lurar utanför idag också och jag tycker man kan känna våren i sig nu.

Veckans bästa dagar har startat!

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha gjort hembesök.

  1. Skrattade gott åt Leos reaktion. Först trodde jag du skulle skriva 30 minuters tröst för gråt (jag bölade alltid när min storebror gjorde illa sig, hm) Men det andra stämmer också så väl, en plåster alla ska ha plåster, hahaha 😀

    Spännande med tema, nyfiken! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *