Att åka mot Västkusten!

 

Aaaah – lördag!

Vilket den här veckan innebär att jag ska hoppa in i bilen och köra mot Västkusten för några dagars jobb blandat med Västkustentid. Något o-pepp på den långa körsträckan dock (4,5 h på oändligt tråkiga vägar) men det är smällar man får ta när något fint väntar, och jag har laddat upp med poddar som kan hålla mig sällskap tills jag är framme.

Jag hoppas på vackert väder, skaldjur, en promenad vid kusten, lyckade möten och minimalt med storm. Allting är ju mer stilla där när det inte är sommar, så jag ser fram emot att kunna gå på alla smågator i näst intill tystnad och spana ut över hav och känna på vattnet med fingertopparna och önska att jag var en sån som badade året om (vilket jag INTE är, ni vet min inställning till att frysa). Och så längtar jag efter att få krama min pappa, för han har världens största kramar som får det att knaka i ryggraden.

L ö r d a g!

Och idag välkomnar Västkusten mig.

1 kommentar till “Att åka mot Västkusten!

  1. Herregud vad jobbigt är det att läsa med all reklam som poppar upp hela tiden. Blir helt yr. Nu har du tappat en läsare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg