Att alldeles snart ha Drömmensäsong!

 

Tänk!

Nästa helg är det äntligen påsk och med det: Drömmensäsongen startar! Det är ju alltid startskottet för oss; påskhelgen är helig och hett efterlängtad eftersom det är då dörrarna slås upp, vintern städas ut på allvar och en lång och härlig säsong på Världens Bästa Ställe kan påbörjas. Gud, blir helt pirrig bara av tanken?!

Vill dit NU och se om rabarberns börjat ta sig upp, om rosorna har överlevt vintern och om det behöver planteras om något i rabatten runt flaggstången. Och pojkarnas lekstuga behöver nog också städas ut och putsas upp, så att de kan inviga även den för i år. Och så vill jag fiska! Herregud vad jag längtar efter att fiska. Jag stod så många gånger på en brygga på Västkusten och muttrade att jag skulle kunna gjort vad som helst för ett fiskespö just då, och nästa helg kan jag dra på mig gummistövlarna och traska skogsvägen ner till sjön med en podd i lurarna och inte tänka på någonting alls mer än stillheten, vattnet och om det inte ryckte lite i draget.

 

 

Förra året föll ju Noahs födelsedag väldigt bra in, så den firades på plats.

Nu fyller han ju år på en helg igen men mannen har jour både lördag och söndag, så det här året får hans födelsedag spenderas hemma så att alla kan vara med annars skulle det nog bli lite av en tradition det också – Noahs födelsedag i Småland.

Men nu ska jag ta fredag och hoppas att värmen återvänder (ser ut som slutet av nästa vecka kommer bli magisk? 16 grader!) för just nu är det svinkallt och jag hade liksom börjat vänja mig vid vårvärmen. Men, men. April är som den är och framförallt: säsongen startar!

Halleluja för det.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *