I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha rea-favoriter!

 

Men hej lördagsfolk!

Känner ni helgen i er? Jag gör.

Och dessutom har ju CountryDreams startat sin Mid Season Sale med hur mycket fint som helst; och jag fick i vanlig ordning välja ut lite saker att fotografera – sånt som jag själv gärna skulle lagt vantarna på från rean. Rea kan ju vara livets bästa uppfinning eftersom man kan hitta så mycket bra kvalitetsplagg som dessutom är tidlösa och fungerade lika bra för tre år sen som de kommer göra om tre år.

Ska vi kika?

 

 

Aaaah, kavaj och jeans!

Ni vet ju; jag dras som en mal till just kavajer och jeans. Bästa kombinationen som finns tycker jag, och går ju dessutom prick lika bra på kontoret som på stan. Jag har fått sätta köpförbud på mig själv just på kavajer på grund av äger för många men å andra sidan är det också ett plagg jag aldrig tröttnar på och det är ju bra.

Här på bilden;

en riktigt klassisk kavaj från Ralph Lauren från rean HÄR (lite rymlig i storlek), och ett par jeans med mycket stretch och vansinnigt skön passform från Replay HÄR (normala i storlek, har min vanliga). Eftersom jag är a) lite kort och b) gillar bara anklar på våren har jag rullat upp jeansen, men de är i en svag bootcutmodell och alltså inte pinnsmula hela vägen = väldigt skönt. Perfekta basjeans!

 

 

Och så en tröja jag bara inte kunde motstå!

U n d e r b a r färg och dessutom nog den mjukaste tröja jag någonsin haft på mig? Som en väl använd och väl tvättad collegetröja eller lakan från Beach House (fast tjockare), med fina veckade detaljer på axeln. Är från Selected Femme, normal i storlek och hittas till riktigt bra pris HÄR.

 

 

Och sist men inte minst; för dig som vill resa med stil! En passhållare från Malene Birger i det ikoniska mönstret och med två tryckknappar. Mycket tjusig och en perfekt present till den som har allt. Den hittar man också på rean HÄR.

Skorna har ni sett innan, de är från UGG och hittas HÄR.

Det var ett litet urval det, men hela rean hos CountryDreams finner ni HÄR!

Hoppas ni kan hitta något att tycka om <3

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha rea-favoriter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.