Att ha den där aprildagen det kom snö i Ystad…

 

Snö? Är det möjligt?

Ja det är det. I fredags snöade det bannemig. Ingen faslig mängd, bara lätta torra flingor, men ändå?! I n t e okej. Jag fick dra på mig vinterjackan igen när jag skulle ut, och ut var jag tvungen att gå där på seneftermiddagen för jag hade nämligen saker att göra.

Där längst bort på bilden, det gräddvita huset? En lägenhet där, hörni. Det tänker jag varje gång jag går förbi, och då är jag inte ens en lägenhetsmänniska. Men ni ser kanske de GIGANTISKA välvda fönsterna med balkong? Man dör ju litegrann över vilket ljus det måste fläta i de där rummen.

 

 

Inne i Ystad hade dom… påskpyntat?

Slängt upp några grenar längs med huvudgatan iallafall och knutit färgglada band som fladdrade i den snöblandade vinden. Mycket bättre än kycklingarna i träden de hade vårt första år här dock – herregud vad freaky det var! Mansstora kycklingar som hängde och dinglade lite morbida i träden här och där och gav folk hjärtattack. Om jag inte minns fel var det inte ens klassiska kycklingar, utan såg verkligen ut som män som hade iklätt sig kycklingdräkt? Brrrr.

 

 

Jag skulle till Parelle!

För ansiktsbehandling, bara en klassisk sådan. De hade precis fått in Filorgan i butiken så jag pillade förtjust bland dessa nyheter.

 

 

I ett av rummen träffade jag på den här donnan som låg och gastade på mig när hon hörde att jag kommit. Banditen var på Yumi Lashes (man liksom böjer fransarna samtidigt som de färgas och får en riktig boost av vitaminer och kreatiner – gör tydligen fransarna tjockare och fylligare och håller i typ 2 månader). Inte testat det där själv eftersom jag är helt omöjlig på att ligga och blunda – jag får panik när jag vet att jag ”inte får” öppna ögonen och får värsta tvångstankarna då om att jag bara MÅSTE.

Ja. Ni fattar. Inte så stabil tjej.

Men Banditen är stabil och har gjort det där några gånger vet jag.

 

 

Och här tog jag sen plats!

I behandlingsrummet hos Lotta där det ångades och pillades och smörjdes och maskades och gud vet allt. Var helt groggy när jag kom ut. Visst är det skönt med ansiktsbehandling men för mig är det mer ett måste än en ”lyx”, om jag går regelbundet håller sig min hy i skick och om jag slarvar bygger jag väldigt snabbt på med oren hud och annat som mina p-piller inte rår på till 100%. Behöver inte gå lika ofta nu som när jag var gravid och inte åt piller till exempel, men en gång var sjätte vecka iallafall. Är ju tyvärr så när man har hormonella hudproblem. Då är det himla tur att det finns bra folk som Lotta, samt bra produkter och schyssta ansiktsmasker som kan hjälpa till.

Men iallafall; måndag! Och jag har två spännande möten att se fram emot.

Wish me luck och allt det där <3

 

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha den där aprildagen det kom snö i Ystad…

  1. Å du har också en fantastiskt fin hud 🙂 syns att du tar hand om den.
    Hahha, du skriver så bra 🙂

  2. Det vackra huset har varit musikskola innan, bara kul kuriosa 🙂 Minns det som vackert även inne.

    Kan Ystads kommun snälla anställa dig som ansvarig för dekoration av stan vid högtider ist? Jag mår fasen dåligt av att gå ut och se skiten hahaha!!! Kycklingarna och tomtarna (samma sak som kycklingarna fast ja, tomtar då) är värst :S
    Stenbumlingarna de brukar lägga i rondeller, målade som ”påskägg” är inga höjdare de heller…

  3. Vilken seg vinter. När ska det vända… men det är kanske nu i veckan det händer. I morgon ska jag också på ansiktsbehandling och jag skulle verkligen behöva gå lite oftare. Man kan inte leva på generna hur länge som helst :-). Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

  4. Åh! Maria Munthe 😍 där gick jag estetisk musik i tre år! Tänkte dock aldrig särskilt mycket på hur det såg ut då 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *