Att ha fått finbud!

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSUTSKICK

 

Alltsåååå kolla in vad jag fick på posten i fredags!

En påse från den lyxigaste lilla chokladbutik jag vet; Edwart Chocolatier i Paris. Jag var ju där på chokladprovning sist jag var i Paris (rekommenderas verkligen!), efter det beställde jag hem en kartong ny choklad när den jag köpt med mig tagit slut (går att beställa online) och nu fick jag deras allra nyaste påsk-kreationer till pojkarna. Så himla fint. Och gott framförallt! Mannen som gör den här chokladen skapar den mest delikata karamellchoklad ni kan tänka er; små vågiga rutor av himmelrike. Och många andra smaker såklart, men de vågiga karamelliga bitarna kan jag drömma om fortfarande… Om ni vill beställa riktigt fantastisk, fransk choklad till någon rekommenderas de där väldigt skarpt, tror de heter ”le doux” om jag inte minns fel.

 

 

Titta!

Hur söta?! Små påskfigurer helt i choklad!

 

 

Och en stor rosa en, med fräsig frisyr. Alldeles handgjorda och bedårande.

 

 

En mycket god påsk väntar alltså både mig och pojkarna <3 Tusen tack för det.

Nu ska jag ta söndag med pojkarna, se på film och baka bröd medan mannen spelar golf – han har en vänskapstävling i slutet av sommaren som det nog är dags att han börjar träna för om han inte ska åka på pisk 😉 Och sen ska jag till Malmö en sväng – har dessutom två r i k t i g t roliga möten där imorgon så jag är pepp så det räcker.

Ha en underbar söndag, vänner!

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha fått finbud!

    1. JA! Minus att sidan är på franska haha, men jag lyckades fatta ändå när jag gjorde min första beställning (körde nån mening i google translate, är ju inte helvass på franska). Den kom överraskande fort iallafall.

  1. Wow!, så fina! Livsfarligt för en chokladälskare att du lägger ut sånt..😉
    Trevlig Påsk! Kramar, Catrin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.