I annonssamarbete med HEMMAKVÄLL

Att ha påskäggen klara!

 

Igår var jag inom Hemmakväll här i Ystad för att samla ihop godis och ägg till barnens påskägg!

Jag försöker ju göra något kul med själva äggen varje år och så att pojkarna får varsitt med lite olika utseende – lättare att leta då och veta vilket som är ”det egna” när de sen väl är upphittade och påbörjade. Jag hittade två stycken perfekta ägg att ha som bas (och så såklart deras absoluta favoritgodis – de har väldigt lika smak vilket förenklar det hela avsevärt).

 

 

Fram med papp, färg, penslar och lim!

 

 

Och såhär blev årets ägg!

Nu ligger de ännu och torkar lite på bilden; men det blev alltså en kanin till Noah och en räv till Leo. Lite pilligt såklart, men så värt tiden eftersom de alltid blir lika glada över själva ägget och inte bara innehållet.

 

 

Och innehållet ja?

Standardgodiset för de här två är: kexchoklad, Center, Dumle och en himla massa gummibjörnar. Det är typ vad de vill ha. Och en liten påse chips också, är det påsk så är det. Själv är jag ju en sucker för de svart/röda cirklarna, center, salta s-märken och vingummi; mmmm. Och chips, men mest i perioder och allra helst med dipp. Gud. Chips och dipp är faktiskt enormt underskattat?! Nu blev jag sugen, bara för det.

Men iallafall!

Två stycken påskägg pyntade, fyllda, undangömda och klara.

Snart blir det äggjakt i Småland, minsann!

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha påskäggen klara!

  1. åh så fina! Jag inspirerades utav dina ägg från förra året och skapade till barnens äggjakt förra helgen då vi inte har barnen nu över påsk. Skall blogga om det. Sjukt nöjd, hahaha.
    Fast äran över inspirationen ska ju gå till dig (hjärta)
    Kramar och Glad Påsk.
    Maja
    carlklint.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *