Att åka för påskfirande!

 

ÄNTLIGEN!

Äntligen, äntligen blev det påsk, mannens jour tog slut och vi kan sätta oss i bilen och styra kosan mot Småland för inte mindre än 4 hela dagars komplett njutning.

Noah är SÅ taggad; han var i högvarv redan igår och ville gå och lägga sig en hel timme tidigare så att det snart skulle bli morgon så att det var dags att åka; han har pratat om Drömmen sen i höstas och har knivskarpa minnen trots att han är så liten. Han vet exakt vad han ska göra; leka i lekstugan, köra traktorn, leta upp den lilla polisbilen, leta efter grodor i trädgården, fiska, sova där nere och vattna alla jordgubbar. Leo vill se på film och spela golf – han har börjat spela lite med mannen nu och verkar ha blivit biten rejält av golfflugan, tyvärr är ju min rygg inte direkt optimal för just golfande nu för tiden annars skulle jag gärna gjort dom sällskap.

 

 

Ovan några bilder från en dukning i somras;

jag blir helt sjuk av pirrningar i kroppen när jag ser bilderna eftersom det är precis det där jag älskar med Drömmen. Hur vi alltid har besök, hur vinden står stilla på gårdsplanen, doften från all lavendel i rabatterna, nygrillat på bordet ihop med mangosallad, kalla såser och bubblande alkoholfri öl. Det är en sådan lyx att ha mamma och Göran så nära på sommarhalvåret; det skulle liksom inte alls vara samma sak om de inte var där. Vi är så vana vid varandra nu; att komma över med pojkarna på förmiddagen för att bada, att sitta på stranden och äta glass med mamma, höra Göran prata lugnt med Leo i vattenbrynet, få dom över på besök på kvällen för en gemensam middag, sitta på trappan ihop och skratta åt något (oftast är det jag och mamma som skrattar åt mannen och Göran; de är s å l i k a i sättet de där två att det är oundvikligt att skratta) medan solen går ner bakom trädtopparna.

Och tänk; jag som har längtat och tjatat sen vi stängde – jag som trånat efter att säsongen ska börja igen och att de där dörrarna ska öppnas upp;

och nu är jag där, på precis den dagen som kändes en evighet bort i vintras.

Idag! Idag startar det.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att åka för påskfirande!

  1. Bonjour de la France, Emma…
    Je vous souhaite à vous et à votre petite famille de très joyeuses fêtes de Pâques. Câlins à vos petits compagnons à 4 pattes… Bisous
    Hello from France, Emma… I wish you to you and your family of a Happy Easter. Hugs to your little 4-legged friends… Kisses

  2. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Varm Omfamnande Kram från Ninni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *