Att ha vårljus äntligen.

 

Badrummet!

Alldeles dränkt i vårsol och man blir lycklig bara av att titta in. Tänk att den där vyn kommer jag få ha ofta nu; och flera veckor i sträck lite längre fram. Kan knappt vänta.

 

 

 

Lampan från Olsson&Jensen hänger kvar, det har kommit en ny underbar ljusstake från ThgHomeInterior, Noah har kladdad solkräm på golvet haha och blänket från solen mot badkaret studsar på alla väggar. Man kan riktigt känna hur varmt det är ute; att våren är där.

I helgen blir det som sagt inget Drömmen för Noah fyller år och mannen har jour hela söndagen, så vi stannar hemma och firar här så att alla kan vara med. Har beställt mat (=bakingredienser) så att han kan få sina tårtor, ska köpa ballonger i slutet av veckan och slå in lite paket sen är allt fixat. Och idag! Herregud. Idag ska jag på något helt vansinnigt som jag dessutom drömt typ mardrömmar om inatt – så håll tummarna för mig runt lunch, och om allt går som det ska visar jag vad jag hittat på lite senare. Uj uj uj. Fjärilar i magen deluxe har jag just nu.

Så mot galenskaper och onsdagsbestyr idag!

Ses snart igen.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha vårljus äntligen.

  1. Hej! Har du designat den vansinnigt snygga handfatskommoden själv? Så snyggt! Hälsningar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *