I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha rabatt på storfavorit!

 

Äntligen fick jag påfyllt av MayBeauty!

Och av min favorit; The Incredible Pore Mask som jag brukar lägga i perioder när huden är lite fetare (som vid ägglossning) och som hjälper till att matta ner huden, dra ihop porerna och suga ut snusket. Ä l s k a r denna mask och får nästan lite panik när den börjar sina i badrumsskåpet.

Har du inte testat ännu? Du måste.

 

 

Kommer i en praktisk liten förpackning och en sånhär brukar räcka två-tre gånger för mig eftersom jag sällan lägger i hela ansiktet utan kör med multi-masking där jag kan ha anpassad mask för olika delar av ansiktet. När jag använt sveper jag in i en plastpåse bara så håller den sig fin till nästa gång.

 

 

Läggs på rengjord, torr hud där du tycker att det behövs; har du fet hy så i hela ansiktet, eller så gör du som mig och lägger på de ställen där du behöver lite extra hjälp att matta ner huden och reglera talgproduktionen (i mitt fall runt munnen och käkpartiet liksom).

Masken är lerbaserad vilket jag tycker är oslagbart just när det kommer till att hålla orenheter i schack.

 

 

Sen väntar du!

Ungefär 15-20 minuter eller så, du känner när masken torkat.

 

 

Sköljer av, baddar torrt och följer upp med din vanliga hudvårdsrutin.

 

 

Gör en OTROLIG skillnad vid regelbunden användning; lägg en gång i veckan om du har fet hy med mycket orenheter eller varannan/var tredje vecka vid behov. Tycker att porerna drar ihop sig fint av den här också och framförallt så mattar den ner och lugnar.

Och nu har ni 30% på masken med koden emmaporemask30 och mer om masken och hur du beställer hittar du HÄR.

Ett absolut måste i mitt egna badrumsskåp.

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg