Att titta in i Drömmen!

 

Ja, men det ser väl likadant ut som det brukar göra?

Men tänkte ändå att vi kunde ta oss en titt in i vardagsrummet bara för att. Tror mattan är ny – så perfekt i nyans och storlek för det här huset, och ljusstaken där bak på bänken? De har ni inte sett innan (från ThgHomeInterior båda två) och vasen på bordet har fått Noahplockade vassvippor men annars är det precis som det brukar vara.

Det här är alltså vad du ser om du tittar åt vänster när du klivit in genom ytterdörren och in i hallen. Husets hjärta på sätt och vis.

 

 

Man kan ju gå på bordet också.

Om man är ohyfsad.

 

 

Ja, i denna röra av kuddar och hundar spenderar vi alltså all ledig tid efter att påsken har infallit till ungefär början av oktober när kylan blir för påfrestande för att spendera natten. Dock måste jag ringa Anticimex, ja! Nu när vi var där tillfångatog jag inte mindre än 8 gigantiska jetplan till getingar uppe i sovrummet, så de där äckliga krypen har skaffat sig en boning där vi absolut inte vill ha dom. Dock hittar jag inte kupan men jag såg dom susa in mellan trätaket och plåttaket så förmodligen har de skapat sig ett bo där nånstans och hade tänkt spendera sin sommar med att få mig livrädd över att få en trecentimetersgeting nerfallande i ansiktet när jag sover. Huh. Anticimex är ett måste.

Nu är jag iväg på äventyr, berättar mer när jag kommer hem, och har en hyfsat schemalagd dag. Men tittar in lite senare ikväll också med en av mina favoriter!

Ses alltså snart igen <3

 

7 kommentarer till “Att titta in i Drömmen!

 1. Tjo Emma! Ville bara säga hej och tack igen för allt fint du delar med dig av! Saknar mina egna hundar ngt enormt när jag läser det här inlägget, men känner också tacksamhet över att fått delat så många underbara år med dom <3..
  Förresten! Så galet komiskt- bokade tid för min FÖRSTA tattoo ever i förra veckan. Såg en text tillsammans med min syster och vi bestämde oss på stört! Var hade vi bestämt att den ska vara då? På exakt samma ställe som du tydligen gjorde din 🙂
  Nu känner jag mig mindre rädd och mer taggad! Tack babe för det!
  Mvh
  Hon den där från Västmanland

 2. Hej Emma,
  Ett jättebra knep mot getingar som håller på att etablera bo är att ställa ut ett fat med pepparmintsolja (finns på apoteket). Det har funkar varje år i vårt uterum då de inte gillar doften…

 3. STORA getingar kan var bålgetingar. De är fredliga och går inte på människor. Och det bästa med dem är att de håller andra getingar borta. De låter som B 52:or när de kommer flygande och ser läskiga ut men är precis tvärtom.

  Jag tror att de är fridlysta och då kommer Anticimex inte att ta bort dem. Googla och läs för det gjorde jag när vi fick de under taket och har sedan dess saknat dem när de inte funnits på plats.

  Troligtvis kommer de att flytta ut när det blir varmare och då kommer ni inte ha besvär av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg