Att ha höjdpunkter från april.

 

Nu är vi ju en liten bit in i maj, men april var ju en ganska så skaplig månad – inte sant?

Tänkte vi kunde kolla på vilka som var mina höjdpunkter förra månaden, det är ju viktigt att vara glad över sånt som man tyckt om även om det inte är jättestora händelser, så här kommer de:

 

 

Vi firade Mathilda med dunder och brak!

Vilken FANTASTISKT rolig kväll det var?! Ballonger och lekar och så mycket skratt att jag på riktigt hade ont i prick hela kroppen i två dagar efteråt, och mina lösögonfransar satt halvvägs ner på kinderna när klockan var nio. Blev diskad från en lek på grund av viss påverkan av andra deltagare, vann en trofé i tipsrundan som Banditen sen fick ena armen avkapad på och njöt i fulla drag av att vara i en lokal full av vänner.

Det var en födelsedagsfest som hette duga det.

 

 

Jag åt riktigt god lunch inne i Malmö!

Det är bra för själen.

 

 

 

Hängde med Nicole och åt snacks och pratade strunt i väntan på att vårvärmen skulle komma.

 

 

Ååååå hade ljuvliga dagar på Västkusten!

Det hade jag nästan glömt? Ja alltså, inte själva dagarna, men att det var i april? På ett sätt känns det som evigheter sen. Nästa gång jag kommer det är det förhoppningsvis varmt och pojkarna ligger klistrade på mage på en brygga och letar krabbor.

 

 

Fått ansiktsbehandling!

Gör ju det regelbundet men det är nåt som jag verkligen är tacksam för, blir ju som en slags paus från prick allt i en timme och så är det ju så skönt när någon rör vid en. Det är också bra för själen.

 

 

Så var det ju påsk med Drömmen-premiär, äggletning och fiskestunder!

Strunt samma att jag hade det värsta ryggskottet på år och dar – jag var där och det räcker. Hann kratta lite uppfart innan det small till iallafall, det är alltid nåt, och städa ut lite vinterrester i form av torkade flugor och annat som samlats i fönsterkarmarna. Så nu är det officiellt öppnat.

 

 

Jamen jag tatuerade ju mig!

För exakt två veckor och en dag sen idag, vilket innebär att jag numera anses som läkt och får bada badkar igen. SOM jag längtat! Eftersom tatueringen är så tunn läkte den ju i rekordfart men jag är en duktig patient och tog min eftervård på största allvar och tvättade, duttade och smörjde enligt konstens alla regler hela två veckor trots att den var slät och inne i huden efter ungefär 6-7 dagar.

Fortfarande så SJUKT nöjd att jag vågade. Heja mig!

 

 

Fin dag på Hembygdsparken i Ängelholm hade vi ju också; Noah och jag.

Gud det märks att han är sååå trött på förskolan nu och vill ha ledigt. Leo har ju alltid varit ett förskolebarn som älskat att vara där, men med Noah har det varit knepigare. Tror att han nog egentligen är en sån som borde gå hos dagmamma, det passar nog honom bättre, men nu är det som det är och det är mycket bättre än för sisådär ett år sen när jag bara hade honom där halva dagar i flera månader för att underlätta. Det är inte lätt att sköta ett heltidsjobb med en då snart treåring hemma från halv 12 men det gick en period, och jag är glad att jag hade möjligheten. Nu börjar han dock bli trött och längta efter ledigt igen som sagt, så jag hoppas att jag ska kunna rodda ihop allt så bra som möjligt nu någon intensiv vecka så att jag sen kan ta hem honom på sommarlov i maj och låta honom vara med till förskolan börjar efter sommaren igen. Det gick ju förra året och hoppas på en repris i år igen. Det blir till att jobba innan han vaknat och efter han somnat på kvällarna vilket inte är så optimalt kanske men som fungerar hjälpligt för det mesta, och som sagt – med ett ”vanligt” jobb med fasta tider hade det aldrig gått så jag är så himla glad att min situation ser ut som den gör.

Lite trolleri trollera bara så kan Noah vara ledig och lycklig. Det är värt allt.

 

 

Ja, och så firade vi ju att någon blev 4 år gammal!

Två stycken kalas på samma månad alltså; en för 30 och en för 4. Inte fy skam för en april.

Och det var mina höjdpunkter från månaden som gick. Det finns ju så himla mycket att vara tacksam för, små saker som stora, och jag försöker vara medveten om det och påminna mig själv om allt fint som händer.

Nu fyller vi maj med prick lika mycket!

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha höjdpunkter från april.

  1. Sant, april var väldigt jättebra. 👌👍💕
    Ofta är det de små sakerna som är speciella, även för själen. Du gjorde mycket för din själ att vara lycklig. Personligen älskade jag dina höjdpunkter, Launch I, Malmö, Noah och du i Hembygdsparken, och självklart din första tatuering. 🙂💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *