Att säga godmorgon!

 

 

Men godmorgon fredag!

Med en bild från Drömmen i och för sig, där jag tyvärr inte är denna helg, men det gör inte så mycket. Nästa helg kör jag upp och skruvar utemöbler, planterar i krukor och fotograferar uppdrag – och passar på att ha helg mellan allt där bland skog och nyklippt gräs.

Full rulle i veckan var det; spenderat de två senaste dagarna med att ta mig Malmö runt flera gånger. Det har varit möten och frukostseminarium och mer möten och så kursen på Folkuniversitetet (som var jätteroligt!) och gud vet allt, och igår kom jag hem och nu väntar resväskan på att bli packad för imorgon åker jag till Malmö igen för att gå på Schlagerbuss i Köpenhamn och sen ta mig till Irland måndag morgon för fyra dagar av upplevelser. Jag ser v e r k l i g e n fram emot att få uppleva det Irland har att erbjuda, men måste tänka lite taktiskt med packningen eftersom det inte är så mycket paljetter och klackar som ska med om man säger så utan snarare vindjacka, regnkläder och stadiga skor.

Så idag ska jag jobba och packa och sen åka och hämta upp Leo när han slutat skolan; har inte fått någon ensamtid med honom på länge och saknar att få lite tid bara han och jag. Det blir ju så lätt bara det där hjulet av vardag ni vet, så jag försöker ta tillfällena som finns för att hinna UMGÅS också – inte bara leva.

Så det gör jag idag!

Blir en bra fredag, skulle jag tro.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att säga godmorgon!

  1. 🙌Wow Emma, Irland bjuder på hisnande skönhet. Jag jobbar där med en välkänd spelutvecklare på fritiden i Galaway. Hoppas du har några trevliga dagar där. Att besöka dessa städer Blarney Castl, Killarney National Park, Ring of Kerry, Cliffs of Moher och naturligtvis de stora pubarna. Hoppas du får en fantastisk helg! ❣️

  2. Vi var på Irland sommaren 2017. Körde runt på landsbygden och bodde på trevliga B&B.
    Hundtokig som jag är så ville vi förstås besöka ett dogrescue där. Vilket jobb de gör, personalen, för att rädda alla, framförallt greyhounds, som bara slängs ut på gatan när de inte duger på banan 😪

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *