Att ha sommarhåret redo!

 

Jahapp, det där är min frisör förstår ni.

Hö hö hö.

Man får lov att säga hö hö hö för han är ju väldigt söt den där Johan, och när man är i min ålder kan man konstatera det. Och honom var jag hos för någon dag sen för att fixa, vad det var tänkt, utväxten och putsa topparna lite. Väl på plats verkade vi dock komma på lite andra tankar och beslutade oss för att det nog var dags för iallafall LITE förändring, nu när jag ändå haft allting prick samma i flera månader. Dessutom är det ju vår och då brukar det ju vara kul med lite förändring, inte sant?

Så här kommer lite mobilbilder från mitt besök!

 

 

Men!

Här blev jag visst ljusare bara sådär!

Det här är efter första färgningen, för att dra ur det allra mörkaste. Sen följde färgning nummer två, där han la slingor och en lite mörkare färg i botten och en tredje färg på resten av håret för att dämpa det allra varmaste. Mitt hår innehåller ju så HIMLA mycket rött pigment att varm kommer jag alltid att vara – men ni vet hur det är; man vill ha det man inte har och därför vet han att jag helst alltid vill försöka dämpa det hela lite mot något kallare istället.

 

 

Och här är resultatet!

Vänstra bilden är lite gammal (vi glömde ta förebild) men förutom att mitt hår hunnit bli längre så såg det likadant ut gällande färg. Och åt höger blev alltså efter – en ljusare, mer sommaranpassad färg med lite liv och slingor! Perfekt. Nu kan det ljusas upp av solen om det vill och nästa gång kanske vi tar det ett steg längre i form av en mer karamellig ton? Oklart just nu. Men oavsett; väldigt kul med en liten förändring inför varmare tider.

Det blev bra, det. Nu ska jag till Malmö och möta upp Mathilda och Svåra Lena för schlagerbuss-häng i Köpenhamn.

Ses imorgon igen! :*

 

 

5 kommentarer till “Att ha sommarhåret redo!

  1. Sommaren kan komma, jag hittar din nya frisyr himmelsk skön, nagellacket passar också till dig. Trevliga dagar i Köpenhamn

  2. Så snygg hårfärg! Tror du hade ngt liknande när du var väldigt långhårig och det är sååå snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg