Att ha haft en Leo-dag!

 

I fredags var det alltså dags för mig och Leo att ha en eftermiddag ihop!

Min älskade förstfödda som lite lätt hamnar i skymundan för sin aningen mer uppmärksamhetskrävande lillebror; just därför ville jag ta lite tid när det bara var vi och han kunde få min odelade uppmärksamhet. Så vi åkte in till stan för att fixa lite ärenden och sånt som behövts göras i en evighet.

 

 

Som att klippa sig!

Herregud, mina barns hår växer som gräs och när de ser alldeles för ovårdade ut är det verkligen dags att ta tag i det.

 

 

Sån schvung!

Och mycket nöjd blev han.

 

 

Inne i Ystad blommade magnolian <3

 

 

 

Vi var inne på Footwear och köpte skor;

de fick åka på direkt och de tunga vinterstövlarna fick bäras i påse ut. Älskar de där Hummelskorna; Leo har nog haft exakt samma modell sen har var typ 4? Varför ändra ett vinnande koncept tänker jag.

 

 

Lite blommor fick vi köpt också; samt tre stycken nya tvspel för på kvällen skulle vi ha spelkväll han och jag. Typ den bästa mamma-son-tiden vi vet? Ibland spelar vi ihop, ibland tycker han om att bara sitta bredvid och titta på när jag spelar, och jag tycker att det är så mysigt det bara kan vara att mumsa godis och spela playstation i sängen. Får lite mysrysningar bara jag tänker på det.

Ja vad gjorde vi mer? Äh, det var nog det. Klipptes, handlade skor och godis, bar blommor och åkte hem för att laga tacos och spela tvspel.

Typ den bästa fredag jag kan tänka mig.

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha haft en Leo-dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *