I annonssamarbete med BRAFAB

Att vara klar med en styling!

 

 

Och så fick jag alltså bygga ännu en utomhusmiljö för Brafab!

Jag tycker ju så himla mycket om deras utemöbler att jag köpte loss det första setet jag fotade hemma för något år sedan (lika fint ännu) och sen ännu ett till Drömmen, och jag kan ärligt säga att det är den absolut bästa kvalitet jag ägt i utemöbler. Båda seten är precis lika fina som de var när de kom och de står stadigt på sina platser och nu fick jag en enorm beslutsångest när jag ställt upp även det här eftersom bordets storlek var så p e r f e k t och den svagt gråa färgen på bordsskivan så vacker att jag känner att det blir svårt att inte köpa loss det också.

Oj det här var ju alldeles perfekt mumlade mamma när de kom förbi på besök, smekte med handen över bordet och provsatt stolarna med en belåten min.

Men, men.

Ska vi titta?

 

 

 

Det är alltså bordet Hillmond jag valde att styla med; ett stabilt och rejält bord som finns med lite olika nyans på bordsskivan men där jag valde detta grånande, nästan solblekta (skivan är gjord av HPL – High Pressure Laminate som står emot all typ av väta och fukt utan att svälla). Det bästa med detta bordet är, förutom att skivan är så slittålig, att underredet i aluminium precis som det vi har hemma, så färgen flagnar inte, man har inga kvistar som blöder och det gick förvånansvärt lätt att skruva ihop – fyra ställen bara och sen var det klart. Dessutom kommer det med iläggsskiva så man kan få det ännu större om det dyker upp extra gäster eller om det vankas kalas.

Uteköket som ni ser på bilden är det jag köpte till Drömmen för något år sen – det heter Bellac och är alltså ett utekök med vask och allt i ena modulen, men oftast används det som bord för kryddor eller avställningsbord vid middagar här hemma. Det smälte ju in bra med det här setet också. Korgarna på bänken heter Giang är perfekta att ställa en kruka i eller för att hålla plädar för när kvällarna blir svalare.

 

 

 

 

Stolarna heter Avanti och finns också i olika färgsättningar, men jag valde de vita med armstöd i teak. Aluminium här också, stapelbara (perfekt för oss som inte alltid är här; när man åker kan man stapla ihop stolarna och bära in dom) och rygg och sits rygg och sits är i slitstark och vädertålig textilene vilket gör att de torkar fort efter regn.

Det maffiga parasollet i mörkblått heter Trieste, har FSC-märkt trä, läderdetaljer och tjockt vävd polyester.

 

 

Och det var det!

Tänk vad ett bord, några stolar och ett parasoll kan göra. Helt plötsligt har man det där extra rummet till huset; den där platsen som blir hjärtat på något vis och där man möts för att umgås. Sommarens bästa minnen skapas ju oftast just sådär; tillsammans runt ett bord med de man älskar.

Hela Brafabs utbud hittar du HÄR. Finns så mycket fint att det inte är klokt.

 

I reklamsamarbete med BRAFAB

 

 

 

 

4 kommentarer till “Att vara klar med en styling!

 1. Så fint Emma!!!
  Håller med om att Brafab är lika med kvalite, har mångårig erfarenhet av dem och deras möbler. Gedigna helt enkelt och de följer med i stil för tid och olika miljöer.
  Inom styling är det DU som äger ”Hund i bild”, Leo är så fint med, en integritet som är fint balanserad. Bra gjort Emma 👏🏻👍🏻😘♥️ !
  Varm Kram från Ninni.

 2. Utemöblerna är riktigt snygga och hela trädgårdsdesignen är så perfekt.. 👍♥️🙌🌷🌸🌲⛱

 3. Helt orelaterat, men hittade inget lämpligt inlägg att kommentera där du skriver om sevärda serier. Så – du har väl inte missat Killing Eve!? Kan inte låta bli att tänka på dig när jag ser den och tänka att den skulle passa dig som hand i handske.

  ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg