Att ha en planterings-gen som gått i arv.

 

Hej och hå!

Där är Noah på språng, i bara kalsonger och strumpor stegas det bestämt över gårdsplanen. Han har nämligen ett uppdrag; han ska plantera! Han är i den åldern nu att det där med att plantera och se saker växa upp är helt fantastiskt, och ingen kunde vara gladare än jag. Nu har vi två saker vi kan göra tillsammans; fiska och plantera blommor. Kan ju inte bli bättre? Prick de två sakerna hoppas jag göra mycket av i sommar, och nu har jag bästa sällskapet för båda.

 

 

Här blir det bra!

Just den här planteringen är jag lite osäker på livslängden på? En kvist eucalyptus och en snittblomma trycks relativt hårdhänt ner i gräsmattan. Ungefär sju minuter innan den här bilden togs hade mannen kört över Noahs förra ”plantering” med gräsklipparen och full hysteri utbröt. Inte förrän han fick en ny kvist och en bonus i form av snittblomma var ordningen återställd.

 

 

Spöket kollar läget.

Vad är det som pågår egentligen?

 

 

Det är lite knivigt att mula ner en snittblomma i hård jord, men trägen vinner.

 

 

Tadaaaa!

Och där lämnades de sen; planteringarna, i väntan på att de skulle ta sig och få fäste. Vi får väl se hur det går känner jag, kanske bättre att fokusera på en hel odlingslåda istället. Kommer rensa ut en av lådorna och så får den bli Noahs; han får följa med till den lokala lilla trädgårdsbutiken med ägaren som jag älskar och så får han välja ut precis vad han vill att stoppa i sin odling. Kan bli en spännande blandning? Tippar på jordgubbar, morötter och färgglada blommor. Kanske en palm också om han är riktigt i gasen.

Men där ser man iallafall att odlings-genen slagit igenom i även Noah.

Odla och fiska, alltså. Vad mer kan man behöva?

 

 

4 kommentarer till “Att ha en planterings-gen som gått i arv.

  1. Hej ! Det blev ju lite roligt men är det verkligen rätt person som sköter gräsklippningen ? Det har ju hänt tidigare med.

  2. Vilken underbar ”tadaaa”-min 🙂 Himla fint! Hoppas på några grader varmare än vad det är just nu. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg