I annonssamarbete med FINDUS

Att ha en enkel och fräsch lunch!

 

Hohoo nu har Findus kommit med en vegansk nyhet – deras Veggie Sides!

Perfekta små påsar för två som är ett utmärkt tillbehör till den eventuella protein du nu äter, och som man även kan göra lite matigare med hjälp av att addera några få ingredienser om man nu vill äta den som ett huvudmål. Jag testade deras Bulgur zucchini och kikärter som en lunch åt mig och pojkarna när vi var i Drömmen och det togs m y c k e t väl emot. Det enda jag la till var naan (går att köpa färdiga), fler tomater, lite örter från trädgården och så fetaost. Superenkelt; bara att fräsa upp en påse Veggie Side i stekpannan och krydda med det man vill ha, värma naanet och strö blandningen över.

 

 

Hur fräscht ser inte det där ut då?!

Vi är ju inte helvegetarianer men äter väldigt sällan rött kött, och jag kan tänka mig att den här till en bit grillad lax vore super som fin variation på de vanliga kolhydraterna. Som en lunch gick det bra med bara fetaost och bröd, man höll sig mätt tack vare all bulgur och de stora bitarna grönsaker och med lite färska örter och lite chili smakade det så pass bra att Noah glömde bort att han inte äter något som är grönt. Gott betyg ändå kan man tycka.

Veggie Sides kommer än så länge i två smaker; den här och så en med Quinoa, broccoli & pumpa, och går att köpa på Coop. Ett väldigt bra alternativ för dig som vill ha något snabbt att röra ihop eller vill hitta fler vegetariska lösningar utan att det blir för krångligt. Mer om produkten kan du läsa HÄR.

En ny lunchfavorit var det här då.

I reklamsamarbete med FINDUS

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha en enkel och fräsch lunch!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *