Att ha fägring i krukorna.

 

Där ute står en nybadad kvälls-Noah och försöker få en slang att fästa i änden på sig själv, vilket inte alls går.

Och ja; som ni kan se står utemöblerna kvar. Det blev så. Tänker att jag flyttar bak det andra vi hade – bordet här är så vansinnigt bra i sin storlek och helt perfekt så vi bestämde att det fick köpas loss, så flyttas det andra bak och så ger vi det gamla-gamla till mamma att ha nere på campingen. Alla nöjda, bra så.

Men vad sker där strax åt höger, bakom utemöblerna då?

 

 

Joho! Blomning sker!

Snett och vint är det, men vad gör det när det blommar?

Där är ju en salig blandning växter i de där krukorna, och framför – mot uteplatsen – finns det nästan bara örter. Men längst bak, som ni ser här, är det rosor, en syrén och pioner.

 

 

Syrénen är såklart nästan utblommad nu, men pionerna knoppas fortfarande så de kommer jag få njuta av ett tag till trots att de sattes i jord för bara någon vecka sen. Röda och svagt rosa samsas där i den stora plåtlådan, och när rosorna kommer igång kommer det bli magiskt. Nu har jag ju något som blommar från nu till oktober vilket är ljuvligt. Luktärterna ser ut att klara sig det här året och de är jag väldigt spänd på – de jag försökte mig på i fjol dog nästan direkt men enträgen vinner.

Lite fägring denna dag, alltså. Nu åker vi och badar.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha fägring i krukorna.

  1. Små saker är alltid den största. Wow Noah har även en tatuering. Låt mig gissa, det är en pirat. Superfin bilder.. 🙌

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *