Att ha kommit över dopp-skräcken.

 

Jodå, visst har jag badat?

Nu har jag det. Vattnet är precis alldeles lagom och när man kommer ner med den här utsikten kan man ju bara inte låta bli. Trots att det var något så ovanligt som vind den dagen och små vågor slog mot strandkanten.

Så nu badar jag; så ofta jag bara kan – dyker under ytan i mjukt vatten och hör absolut ingenting mer än min egen puls i öronen.

 

 

Vi bygger fantasifulla saker i sanden (min bikini är från La Leia), Noah har krokodilbadbyxor och handdukarna blir fulla av små flisor av vass som spolats upp men det gör absolut ingenting; bara att skaka av innan man går hem och låta handdukarna torka över solstolsryggen på gården. Det är sommar det; att titta ut och se badlakan vaja i kvällsbrisen.

Så ja;

jag badar, de badar, vi badar allihop.

Tänker fortsätta så länge det bara går, faktiskt.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha kommit över dopp-skräcken.

  1. Varma vindarna från Afrika ger oss denna underbara sommar. Du gör det rätt, badar, badar . 🏊🏻‍♀️💧

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *