I annonssamarbete med BAGAREN&KOCKEN

Att ha de vackraste kökshjältarna.

 

Jag fotograferade Le Creuset åt Bagaren&Kocken för några dagar sen.

Finns det några vackrare kökshjältar?! Har en gryta själv och den är helt oslagbar för långkok, brödbak och sånt som ska både stå på platta och sen in i ugnen; behöver aldrig slita ihjäl mig för att få den ren och så är den ju, som sagt, dessutom vacker. Nu fick jag ju testa både gryta, stekpanna och små pajformar från Le Creuset när jag skulle göra fotograferingen och allt var såklart vansinnigt enkelt att jobba med. Stekpannan hade en härlig tyngd och färgen?! Vill ha.

 

 

Gjorde en enkel pasta med basilika, olivolja, vitlök, körsbärstomater, pecorino och soltorkade tomater; bara att blanda ner spagettin när det andra fått fräsa i pannan.

 

 

Den stora grytan var p e r f e k t att göra focaccia i!

Vill testa att göra nattjäst grytbröd i en sån, måste vara en dröm.

 

 

Och så små, pastellfärgade pajformar – perfekta för paj till exempel. En sån är typ till en hungrig eller två mindre hungriga personer, och här gjorde jag minismulpajer med rabarber, ingefära och mynta i. Och ja; barnens absoluta favoritjobb för mig är just den här typen; när jag måste göra sånt som kan ätas upp efteråt.

Vackra, tåliga kökshjältar alltså. Vill ni se mer av Bagaren & Kockens utbud hittar ni det HÄR.

I reklamsamarbete med BAGAREN&KOCKEN

 

2 kommentarer till “Att ha de vackraste kökshjältarna.

  1. Jag har en gammal stekpanna från Le Creuset. Där bakar jag även pannkaka från Österrike ” Kaiserschmarrn” i ugnen. Absolut högsta kvalitet👍🙌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg