Att ha uteplats-kärlek.

 

 

Alltså tänk vilken grej det är med en uteplats egentligen?!

Ä l s k a r denna plats där på vår framsida; att vi alltid samlas där för middagar när vädret tillåter, att man kan slå sig ner för en glass eller en kaffe, att solen alltid ligger mjukt på och att man är omgiven av rosor, lavendel och grönska. Att man har ett extra rum att finnas i; ett som är utan väggar och där vinden får smyga fritt längs anklarna när man äter.

 

 

 

Den solcells-laddade ljusslingan från Clas Ohlson har fått komma upp i år igen; den ger ett så mysigt sken på kvällarna och så fort den tänds känns det som fest på momangen. Har ju ingen pergola så fick fästa den med en spik i väggen och den andra änden i parasollet, men det går ju bra det också.

Inga sätt är dåliga, bara det blir gjort.

 

 

Jo men här händer det. Livet.

Och förhoppningsvis minnen som cementeras hos barnen och som de kan se tillbaka på med en luddig sentimentalitet när de blir äldre; kanske mest minnas med hjälp av kort – så som jag själv gör. Vissa saker från barndomen minns jag inte men jag minns kortet som visar att det hände; jag med en jättegädda, jag utklädd som cowboy med en grillad korv på pinne i handen, jag på Skara Sommarland skrattande i solen.

Sommarminnen är under produktion, förhoppningsvis.

 

1 kommentar till “Att ha uteplats-kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg