Att ha de vackraste trädgårdsresterna.

 

 

Finns det något vackrare än utblommade rosor?! Man ska ju klippa dom för att ge rosen kraft att skjuta nya men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite sorgligt varje gång jag gör det. Vem vill skala en rosbuske på det vackraste, liksom? Men nya kommer ju. Som tur är. De här kommer från en rosbuske jag fick i present; alldeles fantastiska Chippendalerosor som ju inte blir så jättehöga men som blommar med just de här nästan pionliknande, bulliga blommorna. Och doftar fantastiskt dessutom. Hade de blivit en 4 meter eller så hade jag köpt för att täcka in hela huset men nu står de i en stor träkruka och mår utmärkt så.

Vet ni vad jag har köpt förresten? En crockpot! Så nu tänkte jag försöka göra långkok halva sommaren, antar att det kommer ta ett tag innan man kommer in i det? Har ni några riktigt bra tips på recept så hit med dom tack; har hittat några receptsidor på nätet men alltid kul att ha fler.

Ha en fin söndag, vänner. Här ska det rosklippas och crockpotas.

2 kommentarer till “Att ha de vackraste trädgårdsresterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg