Att ha fått växter på plats.

 

Och så har valens rabatt börjat ta form!

Jag blev lite otålig på att vänta på att köpa perenner, så två stycken rosor grävde jag upp från sina krukor och stoppade ner där istället och sen när jag väl var på plantskolan blev det visst en marktäckande ros också så tja; det där blev nån typ av rosrabatt nästan? 5 sorters rosor står där nu; en Austin, en buskig vit sort, de två buskarna jag satte barrotade som börjat ta sig fint samt den marktäckande vita som jag hoppas ska hjälpa till att hålla ogräs borta.

 

 

Ja, lite annat kom också på plats såklart.

Lavendel längst fram, vilka jag hoppas ska ta sig och bli lika fluffiga moln som de i flaggstångsrabatten. Wisterian, rosorna, en luktärt och se stoppade jag ner två andra typer av blommor också, några jag såklart inte längre minns vad det var? Men lite vildvuxna, romantiska, gammeldags iallafall – så mycket vet jag.

En rabatt ser ju alrig så kul ut precis i början men redan i slutet av sommaren hoppas jag att det ska växa ihop lite och inte se så planlagt ut, och nästa år är den nog avsevärt mycket finare. Ja, och sen rullar det ju på som ni vet.

Men en rabatt rikare är jag! Så himla glad för det.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha fått växter på plats.

  1. Fantastiska bilder du tar. Jag älskar din nya rabatt. Lavendel är en vacker växt, du kan göra så mycket med det. 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *