Att ha sommaren tillbaka.

 

Här har ni den, mina damer och herrar – livets glass!

Gud alltså. Jag som har haft mintchoklad som nummer ett på listan får nu anse den vara besegrad av inget mindre än Sias saltlakrits. Det är inte k l o k t vad gott det är; tar alltid två rejäla kulor i en bägare och njuter sen tills det är slut. Låter ju lite vidrigt med salt glass men nähädå; i riktiga livet är det något av det godaste som finns och minst en om dagen vill jag ha. Testa nästa gång! Ja om ni nu inte hatar saltlakrits alltså, då är det nog ingen höjdare, men om ni gillar det i allmänhet så kommer ni älska det här i synnerhet.

 

 

Sommaren kom tillbaka igår!

Efter en vecka eller lite mer med höst så fick vi äntligen värmen igen och vi passade på att ta tillvara på den på det bästa sätt vi vet; vid sjön. Jag och pojkarna är ju i Drömmen och väntar in mannen som kommer upp för helgen imorgon, så det var bara vi och mormor och Göran. Mormor och Göran har köpt en ny kajak till pojkarnas stora lycka, och med sitt oslagbara tålamod tog Göran i vanlig ordning sig an pojkarna och lät dom åka och paddla vilt tjutande av skratt över den mjuka sjön. Har sån tur att ha de där två så nära; att pojkarna får en chans att ha en relation med några så viktiga och att jag får träffa min mamma och så lyxen i den där avlastningen det automatiskt blir med flera vuxna; extra bra igår då jag var tvungen att jaga ett soffbord till en kund som DSV struntat i att köra ut t v å gånger nu trots att tiden varit bokad och bekräftad. Suck alltså. Att det ens är möjligt?

Men iallafall; sommaren kom igen och vi fångade den.

Bästa.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha sommaren tillbaka.

  1. Hurra, sommaren är tillbaka, jag är också glad.
    Fritidsaktiviteter, god glass, jo det älskar vår själ. Ha det bra och ha roligt med den nya kajaken. Önskar en fantastisk helg. ☀️😍

  2. Härligt med sommarväder! Jag hoppas du får möjlighet att testa salt cola crunch som Triumf Glass gör 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *