Att ha två framtida skönheter.

 

Ser ni?!

Träden är på plats. Två stycken klotpilar som jag hoppas ska bli starka och bilda nästan som en liten portal in i sinom tid. Titta inte för noga bara; ringen ska såklart bankas ner ordentligt och stålkanten ser inte klok ut sen en budbil körde över den men det är fixat nu. När den här bilden tog hade träden just satts i jord och jag hade världens ryggskott och orkade absolut inget jäkla bankande på nån metallring utan ville bara ha det gjort. Världens sämst planerade ryggskott kan jag lova; samma dag det var som värst var jag tvungen att bära Haggis ner för trappan, fylla igen hålen vi grävt åt träden med jord (eller ja det vänstra; det blev ju ett GIGANTISKT hål efter att stenbumlingen kom upp så det behövdes skyfflas igen om jag inte bara ville ha själva toppen på trädet uppstickande) och träden skulle sättas i jord och vattnas. Och just det! Mina honungsrosor kom också, och behövde planteras. Det var kul. Allt på en gång när man helst bara ville gråta av ont.

 

 

Hahahaha gud alltså. Mycket bloggchockerande bild – dittryckt metallring och mosade kanter och grästuvor liggande huller om buller. Men det är ju sådär det blir när man knappt kan röra sig och bara inte ORKAR nåt mer. Så då får man visa det också, så ni inte tror jag är så himla organiserad jämt (det vet jag att ni vet att jag inte är efter alla dessa år, men ändå).

Vill ni höra något annat kul? Det blev ju ett gigantiskt hål på andra sidan som sagt, skulle gissa 1,5 meter brett och kanske 2 m djupt, och det gick hela vägen ut till kanten. Så vad tror ni jag gör? Jo; jag lyckas bannemig köra ner bilen i hålet. Bilen! I hålet! Jag skojar inte; jag körde in genom grindarna och sen vetefan vad som hände men plötsligt satt höger framhjul fint hängande i hålet och det fanns inte en chans att ta sig ur. Bilen. Ner i hålet. Vem är jag ens?

Men iallafall; jag stannade motorn, gick ut, räckte nycklarna åt mannen och sa

jag är ledsen men du ordnar det här okej?

och han frustade bara till av skratt.

Grannen fick komma med traktorn och dra upp oss och det gick ju bra, men ändå. Ibland undrar man ju vad som fattas där inne.

Ja ja, trasiga kanter, sneda metallringar och hålhängande bilar. Sånt händer här ska ni veta.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha två framtida skönheter.

  1. Hahah jag känner det, speciellt med bilen. Jo, jag hade sådana erfarenheter själv. Jag berättar historien privat. Hoppas din bil är bra, speciellt du. 🙌

    Tillbaka till dina två träd. Fantastiskt, jag har inte dem själv, men jag känner dem. Du kommer att bli en fantastisk entréportal, jag är nyfiken.

    Det är bra du visar foton hur det är. Det berättar livet och det är verkligt och tillhör det. ❤️

  2. Klotpil är ju bara så tacksamt! Superbra insynsskydd och växer snabbt! Våra har blivit höga och breda som hus, och de är.. hrm okej 10 år gamla (åren gick visst fortare än jag trodde) 😂 Men de har varit stora flera år redan 😊

  3. Äsch, det är väl lugnt när det är på landet och det finns en granne med traktor! 😀
    /exil-lantis 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *