Att ha action där ute.

 

Mitt i mitt episka ryggskott var det bokat trädfällning. Såklart. Varför göra det enkelt för sig.

Jag kunde såklart inte veta att jag skulle ha ryggskott när det bokades, men det kändes ändå maximalt otursförföljt dessa ryggdagar då det kom träd och sen trädfällare och gud vet allt. Det värsta var att mina träd som grävts ner i jorden dagen innan skulle behöva grävas upp igen hahahaha för annars kom inte traktorn in. Jahapp.

Världens gulligaste killar dock som lyfte av en stor del staket sen satte dit det igen så jag slapp med min rygg, och jag fick till och med två rosgropar till min honungsros grävda. Dock var det med det enda de hade; traktorns grip, så det blev väl mer diken än roshål men skit samma – när man knappt kan stå och har två barrotade honungsrosor stående i en skål med vatten i köket blir man vansinnigt glad för ett hål, även om det är stort nog att göra sig av med en kropp i.

 

 

Snabbt gick det – trädet som fallit togs bort och sen sågade vi ner två stycken till som lutade väldigt dumt mot huset och inte var riktigt friska. Såg ut som om vi skulle bygga studentflak eller midsommarstång där på framsidan men de tog med sig allt – det enda som var kvar var en himla massa små löviga kvistar som gjorde att allt såg vansinnigt stökigt ut. Min rygg var på tok för dålig för att ta mig an dom och jag gillade inte alls att behöva lämna det sådär och ta tag i det senare så jag kom fram till en briljant lösning:

 

 

Barnarbete!

55 kronor var fick dom för att kratta ihop alla löv och smågrenar på kvällen, iklädda badrockar. Om ni undrar över den specifika summan kan jag berätta att det är priset för ett 10-pack Pokemon och just Pokemon är hårdvaluta för tillfället; till och med tandfén har börjat deala med dessa. Ja Noah kunde ju inte bry sig mindre om kort men eftersom Leo gillar summan 55 kr hakade Noah på och på frågan vad han skulle köpa för pengarna svarade han mjukglass! och krattade vidare. Ändå rimligt.

Och så blev trädgården rensad på dåliga träd, framsidan krafsad och mammans rygg en aning skonad!

Det mesta går om man inte ger sig, eller vad säger man?

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha action där ute.

  1. Jag har haft samma besvär med min rygg som du verkar ha. Bilderna du visat ibland hur sen du är o värk känner jag igen. Det är inte mycket till hjälp att säga att det blir bättre med tiden. Men så är det i mitt fall. Jag är 70 år fyllda älskar din blogg. Läser den varje dag. Krya på dig från en som vet hur det känns.

    1. Tack snälla! ❤️ Min pappa har EXAKT samma rygg och säger även han att det blir bättre, så jag hoppas på det.

  2. Underbart! Finns inget bättre än barnarbete i småskolan. Då lär dig sig att pengarna inte bara fylls på i hålet på väggen utan att man måste förtjäna dessa pengar. Härligt att de tog sig an uppgiften i badrock dessutom😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *