Att ha torkat och rörigt men gilla det.

 

Det här huset har ju ett virrvarr av saker kan jag känna ibland – men aldrig på ett dåligt sätt, utan på ett väldigt nöjt sätt. Det här huset har liksom inrett sig själv steg för steg och nu är det en blandning av sånt jag tycker är vackert utan att det för den sakens skull behöver vara särskilt tillrättalagt eller planerat.

Soffan är alltid rörig men det älskar jag; det blir ett hem när man har en rörig soffa. Syns att den är älskad, att den bebos, att hela familjen samlas där. Det är hundarna som rör till den mest ska sägas; de vill alltid ligga på ryggkuddarna och ja då kasar dessa såklart ner och blir till platta små korvar vid ryggen tillslut och så får de vara så tills jag gör ett halvhjärtat försök att ordna till det. På bordet trängs en uppsjö ljusstakar av olika material och form och från olika butiker tillsammans med Paris-fynd, Noah strandvass och några rosor från trädgården som torkat men som visade sig vara så vackra torkade att jag inte ville ta bort dom. Och då blir det så.

En salig röra (med betoning på salig).

 

 

Och där i hörnan sitter Leo! Både han och Noah är med mig de dagar jag är här på veckorna nu; oftast blir det onsdagar till söndagar (och så kommer mannen på fredagen när han slutat jobba) och så har jag måndagar och tisdagar på mig att arbeta så ostört det bara går för att sen göra resten på kvällar och mornar. Så det blir ett låååångt sommarlov för de där med bara små avbrott och för mig är det den största lyx jag kan tänka mig; tid. Det är ju inte så lätt med just tid och den är ofta en bristvara men nu har vi den och då tänker jag passa på i den mån det går för sen ökar tempot upp igen och gör det omöjligt med alla dessa dagar. Men nu; nu njuter vi. Det är det viktigaste

Jag har ett r i k t i g t roligt projekt nu i juli som tar en massa tid men det är enbart sånt som är roligt att jobba med; jag ska berätta mer snart men det är ett inredningsjobb i en lägenhet som jag mer eller mindre får bygga upp miljön i från grunden och jag blir ju smått maniskt av sånt där; drömmer inredning, dammsuger leverantörer, skapar listor att bocka av, skummar igenom tusentals NCS-nummer och skickar mail efter mail till leverantörsfirmor, budbilar, butiker och annat – så just nu är jag lite splittrad i skallen men det går bra. Fokus på pojkarna på dagen och sen fullt ös på inredning på kvällen, samordna transporter och boka målare. Jag lever verkligen upp av den typen  av jobb och när ni får se före-bilderna kommer ni förstå varför jag går i spinn – potentialen är enorm (jag har frågat uppdragsgivaren om det är ok att fota processen och lägga ut, och det gick bra). Så snart ska ni få följa med på en inredningsprocess med mig; från kal lägenhet till mer eller mindre färdigt hem. Hur kul?! Hoppas ni kommer gilla.

Och just det! Nu är höstens kurser jag håller på Folkuniversitetet klara! Det blir tre stycken i höst; en mer grundläggande om inredning ni kan läsa om HÄR, en om styling HÄR och så en kortare om marknadsföring för inredare/stylister HÄR. Lovade ju att säga till när de var ute.

Men för nu;

stök och röra i Drömmen; en omtyckt sådan.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha torkat och rörigt men gilla det.

  1. Älskar ditt hem, älskar röra din röra är vacker men min är bara…..röra.
    Tack för bilderna på roserna och dina två hem.
    Ha en skön sommar!
    /Stina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *