I annonssamarbete med WELLBESLEEP

Att få hjälp att komma till ro.

 

Sömn?

Något av det viktigaste jag har; får jag inte sova blir jag någon annan. I perioder med mycket stress eller måsten är det sömnen som drabbas först för mig, som en slags varningssignal att det är dags att varva ner. Och just det försöker jag göra; ta tid för avkoppling och avslappning en god tid innan det är dags att sova så att jag kan få mina timmar ostörda och vakna med ny energi.

En hjälp att varva ner för mig är WellBeSleep; en bar med citronmeliss som är en god och naturlig produkt som får mig att komma till ro innan läggdags i perioder när jag är uppe i varv. Träffade Marie, som tidigare hade inredningsbutiken i Limhamn och som nu arbetar med det här, och fick några smakprover att testa och jag tyckte att den absolut hjälpte till att få mig att komma till ro och jag har inte så många kvar. Har du testat? Prova! Jag tar min ungefär 30 minuter innan jag ska gå och lägga mig och har lättare för att inte snurra runt så mycket.

Mer om produkten och var den finns hittar du HÄR.

Citronmeliss, fibrer och havre – gott och naturligt.

I reklamsamarbete med WELLBESLEEP

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att få hjälp att komma till ro.

  1. Jag älskar naturprodukter och jag undrar. Finns det också lavendel i sortimentet! Lavendel har också en lugnande effekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *