Att ha en tom canvas.

 

Här har ni den!

Den tomma canvasen jag har att jobba med ett tag framöver just nu.

Jag tar ju en del inredningsuppdrag och det här är alltså ett sånt; en lägenhet som ska gå från det här till ett hem. Moodboard är klar och godkänd, produkter beställda och arbetet påbörjat och jag blir som sagt helt uppslukad av sånt här och kan inte sluta förrän det är klart.

Jag kommer att göra kök, vardagsrum och sovrum i den här lägenheten och har mer eller mindre fria händer. Stilen är beställd att vara maskulin och dov, och det kommer landa i en ganska industriell känsla med lite vassare detaljer blandat med mjuka men aningen mer ”strikt” än ni är vana att se tex hemma hos mig skulle jag tro. Inte så fluffigt utan lite mer direkt, fast med mycket av min stil som bas (det är ju på grund av den jag fick jobbet så det kommer såklart lysa igenom) i form av gamla bord, väggfärger och annat som nog är ”jag”. Så snart jag har börjat komma nån vart ska ni få se bilder såklart, men just nu har jag bara dessa förebilder så att ni kan få vara med från början.

Hur pepp är jag på detta projektet tro?! Orimligt pepp.

Vill. Inreda. NU!

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha en tom canvas.

  1. Så himla roligt uppdrag! Tänk vilket jobb du har ändå, älskar jobb där man får vara kreativ….kan knappt vänta på att få se resultatet (min stora akilleshäl i livet, snabbt ska de gå haha)

  2. En dröm att få jobba med detta. Så roligt för dig … och för oss som får följa ditt uppdrag här 🙂

  3. Fantastisk uppdrag. 🙌Nyfiken vad du gör om. Ha kul och jag önskar mycket glädje och kreativitet.. 👩‍🎨 ❣️

  4. Åh vad spännande! Kul projekt 🙂 Det började direkt gå runt i huvudet vad man skulle hittat på med de där fönsterna.. Ska bli roligt att se resultat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *