Att ha varit på festernas fest!

 

För ett litet tag sen var det ÄNTLIGEN dags för Banditens trettioårskalas som vi taggat för så himla länge!

Vi har ju alltid tema när det är fest och den här gången var temat så himla kul, nämligen bröllop! Bröllop är ju livets roligaste fester så varför inte ha det som tema liksom? Så bröllop var det och jag var toastmadame och såg ut såhär dagen till ära; i klänning från asos, en liten hårgrej och samma skor som jag köpte till Nicoles f ö r r a fest: den med pink party tema.

Och i vanlig ordning hade Nicole gått helt bananas på dukning och pynt, det var så vackert att det inte var klokt.

Vill ni se?

 

 

 

 

A L L T var genomtänkt; a l l t. Från blommorna infrusna i isen till dukningen och bordsplaceringen och dekorationerna och baren och allt annat som fanns och som hon hade skapat. Vet ingen som är så tokig som hon och det är på det bästa sätt möjliga jag säger det – hon är fantastisk på det mesta men när det kommer till att skapa fest är hon bannemig oslagbar.

Gäster fanns det också såklart! Lyckades inte fånga alla på bild men här kommer några:

 

 

Nelly såklart!

 

 

Gela!

Brunbränd och smaragdgrön och allt annat vackert.

 

 

Jenny, som tydligen var lite törstig 😉

 

 

Amanda främst i bild och så där borta Banditen själv och Svåra Lena.

 

 

Ett så himla fint gäng alltså <3

 

 

 

Vi åt mat, lekte skoleken, höll tal, hade bubbelprovning arrangerad av Nelly och allt annat som är väldigt bröllopigt och därför bör göras på en fest med tema bröllop.

Maten var urgod såklart, men det ser ni ju.

 

 

Sen vankades det bröllopstårta och ännu mer prat och skratt innan de äldsta i sällskapet tackade för sig och begav sig hemåt; fnissiga och trötta och lyckliga. Vet inte hur det är med er, men efter en viss ålder klarar jag inte att vara uppe efter midnatt utan att bli helt dränerad efter haha, så några fullnätter blir det ju tyvärr inte längre men det går ju bra ändå. Sex timmar med de bästa kvinnor jag vet ger ändå energi som räcker ett halvår, om inte mer.

Festernas fest fick man vara med på alltså!

Jag har så vansinnigt mycket att vara tacksam över känner jag <3

 

 

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha varit på festernas fest!

 1. Wow vilken fest o vilket tema 😍. Så fint ordnat av Banditen! Då är det åldern (blir 39 i höst) kan inte alls vara uppe efter midnatt längre. Jaja bara att acceptera 😂.

 2. Alltså åh! Fotat av dina bilder för att spara till en studenfest om 3 (!!!) år. Som Lotta skrev i tidigare kommentar, ni två i en kreaktiv kombination vore magi då ni var för sig är magiska. Tänk en gemensam vlogg där ni delar med er av idéer och som ni då kan spela in då det passar er båda bäst.

 3. Men alltså ni får flytta in hos mig du o Banditen…fixa fester, inreda o renovera kök ❤️

 4. Så fint in i minsta detalj jag ser och en harmoni rakt igenom, Nicole är verkligen en otroligt fin festfixare…
  Tack för upplevelsen i Dina bilder och ord.
  Nicole om Du läser detta, Du kanske ska bli en festarrangör med Dina möjligheter och det Du kan och har. Tillsammans med personer som möjliggör det Du har i Dina tankar och visioner.
  Varma Kramar till Er båda,
  från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.