Att ha en köksö på plats!

 

Ja ni minns ju kundens kök, eller hur?

Men vi väntar ännu på kaklet, däremot så var jag på IKEA och hämtade något som de väldigt gärna ville ha – en köksö! Jag är smått avundsjuk måste jag säga eftersom en köksö står högt på min egna önskelista, men jag har ingen plats för nån sån varken hemma eller i Drömmen. Men här fanns det plats så det räckte och då är det klart det ska komma en köksö.

Det blev en VADHOLMA med gott om plats både för kastruller, gäster och arbetsyta. Tyvärr fanns själva ställningen som man kan köpa till inte på plats på IKEA i Malmö men den är beställd och dyker väl upp i sinom tid.

 

 

Tadaaa!

Som ni kan se vred jag köksbordet när köksön kom på plats; det hade blivit för mycket ”tre i rad” annars eftersom soffbordet längre in i rummet även det står på längden. Men det blev precis lika bra att ha köksbordet på tvären, mobilen i taket behövdes inte ändras utan det var bara att vrida själva bordet så var det klart.

 

 

Visst vill man flytta in?!

Tänk er sen med det gröna kaklet på plats i köket – mmmm.

På köksön satte jag en vas från IKEA med monsterablad i, några skålar från Broste jag hittade på Åhléns och som passade så fint med väggfärgen samt en svart skål som även den fanns på IKEA. Ett litet Ginkoträd fick plats på köksbänken bakom, tror ni ser det på en av bilderna, och jag hittade även en korg att stoppa kryddväxter i men den kom visst inte med på bild? Ja ja, ni får tänka er. Och sen när själva ställningen kommer som blir som ett litet tak över köksön kan man hänga stekpannor, koppar, skärbrädor och annat fint och så blir det ännu mer hemtrevligt på något vis.

Köksö – check!

Älskar hur det tar form.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha en köksö på plats!

  1. Blir så snyggt!! Så roligt att se att du ställt dit ”vår” köksö 😉 har köpt en likadan och samma här så fanns inte ställningen hemma! Men vårt kök är heller inte hemma 😀 vi har precis gjutit plattan på huset så det lär ta ett tag innan köket är på plats, men ön skulle jag bara ha!! Vi har bestämt oss för IKEAS svarta kök LERHYTTAN ska bli så kul att få inreda helt nytt….och sååå svårt!
    kram/Maria

  2. Might be nice with a round table to break the shapes up a bit?
    Looks great though but just an idea 🙂

  3. Så otroligt fint du fixar och inreder! Roligt att få följa med i förvandlingen 😍 Får jag fråga var den fina guldmobilen kommer ifrån? (sorry om du redan svarat någon annan som frågar samma sak 😬)

  4. Så vansinnigt vackert, du är fasiken grym!! Tänk om man kunde sno dig och din hjärna en dag eller två, man skulle bo som en drottning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *