I annonssamarbete med MODELIN

Att ha gjort marknad.

 

Häromdagen var det dags för den årliga marknaden hyfsat nära oss och dit försöker vi alltid åka för, tja, det händer liksom inte så mycket annat här ute i skogarna så när det väl är någon form av jippo så är vi där. Det är två varje år; den här och sen Karl-Oskardagarna i Växjö (den senare är aningen mer jippo dock med karuseller och roliga marknadsstånd; det var ju där jag gick med i FAK förra året och signades in på kurs och bestämde mig för att ta bandvagnskörkort – en utbildning jag h o p p a s ska komma igång i år).

Men nu var det alltså marknad och jag såg ut såhär.

 

 

I en klänning från Modelin i exakt samma svepande, mjuka fall som kjolen jag visade sist!

Världens mest lättburna klänning tycker jag; funkar såhär med sneakers en vardag och med klackar eller andra accessoarer funkar den för fest. Klänningen finns HÄR (och i en uppsjö andra färger HÄR). Den ser mycket ”brunare” ut på produktbilderna än den gör i verkligheten, det är därför det skiljer lite. Jag har en storlek större än jag brukar men eftersom den är omlott och går att justera i midjan med skärpet gör det inget alls.

I håret hade jag en klämma från Jennys agentur! Det är ju tydligen svinhett med hårklämmor nu så jag hänger på så gott jag kan (finns HÄR). Är så H I M L A nöjd med håret nu?! De där slingorna som Johan la in och så lite sol på det gav verkligen håret liv. Han är så förbaskat duktig den där lilla pralinen <3

 

 

Pojkarna stegade glatt på upp mot marknadsplatsen.

Det var ungefär 100 grader ute och luften alldeles stillastående, nästan tropiskt, så kanske inget optimalt marknadsväder men vad ska man göra?

 

 

Väl uppe på marknaden var det massor av folk så där kunde jag inte fota (försöker undvika att ta kort in i folksamlingar, man vet aldrig vem man råkar få med som absolut inte bör hamna på foto) men vi hittade vattenskjutare till killarna, köpte två flaskor vin att ställa i kylen, jag köpte en korg för 200 kr vilket inte var klokt för den såg ut att vara svindyr och när Noah började se ut sådär så var det dags att pausa för mat.

Hänger man i sin pappas bakfickor och blänger misstänksamt på folk behöver man äta.

 

 

Så vi åt panini från en mattruck och pojkarna fick varm macka med ost och så var alla nöjda och mindre misstänksamma.

 

 

Sen visade sig domedagshimlen, det började mullra i fjärran och det var dags att hasta till bilen!

På väg hem kunde man se blixtarna kasta sig ner mot sjön och man förstod att ett episkt oväder var i antåg; så resten av kvällen satt vi ihopkurade inne och lyssnade på mullrandet och regnets trummande och tände ljus och åt ost.

Men trots allt;

ett marknadsbesök och en riktigt bra dag.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha gjort marknad.

 1. Vilken fin klänning och du passar verkligen i färgen 🙂
  Jag missade marknaden i år men va inne i Tingsryd en snabb runda och hämtade mitt Kubb som jag köpte från Gotland och fick ta bussen hem med ett gäng 4H’are 😉
  Ha en finfin söndag
  https://lotte4.blogspot.se

 2. Hej 😊 ! Leo och Noah ♥️♥️ , så fint att se deras syskonkärlek och så stora de blivit 😍.
  Klänningen är så fin på Dig Emma i stil och färg. Fint och respektfullt med Din hänsyn gällande fotografering.
  Varma Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *