Att ha skatter från trädgården.

 

Åh det är ju så FINT att kunna gå ut och knipsa av sig några blommor från trädgården; precis samma lyx som det är att kunna gå ut och hämta sig en näve färska örter till maten.

Där på soffbordet står nu utblommade rosor; den åt vänster är från Tants buske och den högra ifrån en ros jag har i en kruka bredvid trappan och som visade sig vara ofantligt vacker när den väl hade börjat blomma (den var ny för i år så jag visste inte hur den skulle arta sig).

 

 

Annars?

Annars har vi som sagt s e m e s t e r med allt vad det nu innebär;

längre mornar, mer tid, mycket trädgård, mycket sjö och mycket ”sånt vi inte hunnit innan men gärna vill göra”. Som många av er antar jag, om ni fått gå på semester ännu? I år försköt vi mannens semester en vecka så vi startade den vecka senare än vanligt och med tanke på hur vädret var när han i vanliga fall hade tagit ledigt kan man i nu i efterhand konstatera att det var ett rätt beslut men man kan ju aldrig veta. Strunt samma vädret egentligen såklart, det viktiga är ju att få vara ledig, men det är ju fasligt mycket skönare att få vara det med sol ute så att man kan valla killarna utomhus och slipper tömma hela hitta-på-inomhus-arsenalen på en gång.

Men nu vaknar snart två små och jag ska starta med scones för nybakat på morgonen är det bästa vi vet och nu – ja, nu har man ju tiden.

Ta hand om er, ok? Så glad att ni finns.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha skatter från trädgården.

  1. Så galet vackra <3
    Skulle just fråga om Timjan, Tupp och Tårta kommer igen, så gogglade jag och ser att det börjar den 6 september Yaaay! Älskar verkligen det programmet! <3
    Ska bli lite bättre på att kommentera igen, har varit ganska kass på det ett tag… Sorry <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *