Att ha gjort High Chaparral igen!

 

Och så gjorde vi High Chaparral igen, hela klanen, precis som tidigare år. Det har blivit lite utav en tradition att varje semester ta en dag för att köra dit och roa barnen och njuta av omgivningen. Ja alltså; allt smällande njuter jag inte så mycket av utan går runt med fingrar i öronen och rycker till som en nervös kanin, men m i l j ö n är ju vacker och jag älskar alla tidsenliga kläder och hur de har uppklädda ”statister” som går omkring, pratar med barnen och skojar.

Där är jag och mamma <3 Hon som lärt mig allt om rashöns, kantareller, gevärsskytte och att klara sig själv.

(Jag var klädd i tröja från Zara, flera år gamla All Saints-byxor och solglasögon från Twist&Tango).

 

 

Överallt musik, rök och action; som att befinna sig på en filminspelning eller bland kulisser till en vilda västern-film.

Jag är ju extremt anti vapen till barn och killarna har aldrig fått några när vi varit där, men i år gav jag efter med löftet om att de INTE fick sikta på någon annan och inte skjuta precis bredvid mina öron. Det är just det där siktandet jag har så svårt för; när barn springer runt med pistoler eller gevär, stirrar mig stint i ögonen, siktar och skjuter. Tycker mest det är obehagligt, men så är jag ju lite udda också.

 

 

Fullt utrustade var de sen redo för äventyr!

Leo såg ut som en livsfarlig bandit och jag var lite orolig över att han skulle få syrebrist, men det gick tydligen bra. Båda valde varsin guldpistol och till min stora glädje skötte de sina pistoler exemplariskt; tror de mest testsköt några skott sen tyckte de att själva smällandet var lite för högt och nöjde sig med att bära runt på sina pistoler och öppna och stänga dom i allehanda fräsiga moves.

 

 

 

Sen vaskade vi guld!

I år hade de byggt ut så det inte bara var rännor att vaska i utan ett helt litet område där man fick ta av sig skorna, kliva ut och vaska mellan stenar och sand. Dock var det SJUKT svårt att hitta något? Leo hade falkögon och fick fram en hyfsad batch men Noah gick mer på att plocka upp stenar och det fungerade tydligen precis lika bra.

 

 

Guldet lämnades in och i retur fick man en stoooor, skimrande guldpeng att stoppa i fickan.

 

 

Sen var det dags för ångloket!

 

 

Man åker över bron in i laglöst land och där blir man rånad.

 

 

Noah blev lite traumatiserad över hela rånarsituationen i år. ÄR DET NÅN SOM HAR GULD?! gastade rånarna och pliktskyldigt började Noah gräva i sin bröstficka efter guldpengen han just vaskat ihop. Älskade lilla <3 Göm den där det är bara på låtsas viskade vi och då slappnade han av och tyckte att det var lite roligare.

 

 

Sen åt vi lunch i Mexico (ingen kulinarisk upplevelse såklart, men trots allt föda och barnen gillade det).

 

 

Och klappade åsnor, åt churros, lekte i den lilla cowboystaden och vilade benen innan det var dags att sätta sig i bilen och köra hem igen.

En alldeles perfekt utflykt om ni ännu inte varit där, har vägarna förbi och vill hamna i vilda västern för någon timme.

Nu samlar vi kraft inför nästa år igen 🙂

 

 

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att ha gjort High Chaparral igen!

  1. Fantastiska bilder och härlig utflykt! Såg ut att vara lagom väder också. Det var några år sedan vi var där nu. Blir sugen på en utflykt snart igen.
    Tycker showen är så bra- såg ni den? Tack för att du delar med dig! Kram Marléne

  2. Känner igen mig till 100% är smällrädd och har samma regler för vapeninnehav. Jag tycker oftast att det är bättre att tillåta saker , men att lära barnen ansvar samtidigt. Hos oss hamnar vapen i soptunnan om man siktar på någon annan, den läxan gick in väldigt snabbt…

  3. Jag såg din mamma på djurkliniken för några veckor sedan. Först tänkte jag säga hej men kom ju på att hon har ingen aning om vem jag är, bara hon som är lite ”kändis” tack vare dig, haha…..

  4. ❣️😍Vilka vackra bilder, hela familjen på fritidsaktiviteter. Wild west livet kan vara så spännande. Ge det där också en Square dansshow! 💃Tyvärr att du hittade inte klimpar . Det skulle ha varit en hög höjdpunkt. 🤘

  5. Har inte tittat in här på länge länge och jösses, vad har hänt med bebis-Noah?! Han har ju blivit stora stiliga killen. Såååå fina pojkar ni har. Och du, herregud så fin. Kram ♡♡♡

  6. Synd att ni inte kollade showerna. Det finns något för alla. Sven-erik och Esters show, eller dalton showen passar super för någon som inte tycker om så mycket smällande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *